Zamknięty przez: Gochna H Sob Sie 10, 2013 5:51 pm |
Zakup auta i powrót nim do Polski |
Autor |
Wiadomość |
gocha345
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Sie 05, 2013 1:07 pm Zakup auta i powrót nim do Polski
|
|
|
Witam,zakupiłam auto 2 dni temu, wykupilam ubezpieczenie na 2 tyg,ale okazało się ze sie nie zmieszczę w tym czasie zeby zjechać do Pl,wiec moje pyt to czy moge przedłużyć ubezpieczenie o kolejne 2 tyg??? |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pon Sie 05, 2013 2:07 pm
|
|
|
Witam,
Ubezpieczenie to chyba nie największy problem - wnioskuje ze kupiłas auto na export i masz tablice zjazdowe czy normalne zółte ? bo jesli zjazdowe to w 2 tyg musisz autem zjechac do Pl inaczej potem pozostanie tylko LAWETA |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
gocha345
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Sie 05, 2013 3:54 pm
|
|
|
Tak mam białe tablice, czyli nie ma innej opcji jak max 2 tyg? Myślałam ze to zależy od ubezpieczenia na ile jest wykupione. Czyli muszę zjechać w ciągu 2 tyg przymusowo?? |
|
|
|
|
feel_x
Super gaduła feel_x

|
Wysłany: Wto Sie 06, 2013 6:12 pm
|
|
|
Tak. Nie ma mozliwosci przedłużenia. Chyba ze zwieziesz na lawecie albo na ryzyko tylko ze jak kontrola albo cos sie stanie to kaplica. |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Wto Sie 06, 2013 8:11 pm
|
|
|
gocha345 napisał/a: | Czyli muszę zjechać w ciągu 2 tyg przymusowo?? |
Tak jak napisał feel musisz zjechac autem w 2 tyg inaczej laweta , bo jazda autem na nieważnych tab i bez ubezpieczenia to proszenie sie o kłopoty ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
|