Bezplatny Adwokat |
Autor |
Wiadomość |
kolbusia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 6:45 pm Bezplatny Adwokat
|
|
|
Czy orientujecie sie czy jest bezplatny adwokat w okolicach Eidhoven,Uden?Potrzebuje pomocy a nie mam zbytnio kasy na zaplate. |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Czw Paź 31, 2013 10:21 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
kolbusia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 7:29 pm
|
|
|
A moze doradzicie mi.Kiedys pisalam posta o tym ze ktos ukradl mi list ze zwrotem podatku i wpusal swoje konto i moje pieniadze zostaly przelane na tego kogos.Zgloisilam to i podjeto TOR i dzisiaj dostalam list z adresem tej osoby okazalo sie ze to moj sasiad holender.Zamierzam do niego isc i mu powiedziec ze wiem ze to zrobil i sprobuje jakos odzyskac moje pieniadze jesli sie nie da to mam zamiar isc na policje. Nie wiem jak to rozwiazac. |
|
|
|
|
Jagoda97
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 04 Gru 2008 Posty: 802
|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 9:34 pm
|
|
|
Zglosilabym to natychmiast na policje!, bez powiadamiania sasiada. |
|
|
|
|
Robus_1
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: Barendrecht/Wroclaw
|
Wysłany: Śro Lis 06, 2013 1:00 pm
|
|
|
A' propos adwokatow, warto wspomniec ze warto sie ubezpieczyc "Rechtsbijstandverzekering". Ja kiedys nie wiedzialem co to za ubezpieczenie, ale ze kosztowalo tylko kilka eu (jako opcja przy np. ubezp. auta) wiec sie ubezpieczylem. Niedlugo potem skasowano mi auto zaparkowane na parkingu. Wtedy sie dowiedzialem ze to jest wlasnie ubezp. od czynnosci prawnych czyli ekspertyzy, adwokat itp. przydatne przy dochodzeniu swoich roszczen. Tu nie jest tak jak w PL ze tylko spisujemy goscia i wysylamy papiery do ubezpieczalni i czekamy na pieniazki...
Pozdr |
|
|
|
|
optimized
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lis 10, 2013 12:08 pm
|
|
|
Gochna H napisał/a: | kolbusia,
O bezplatnego adwokata to raczej bedzie trudno
ale mozesz udac sie do juridischloket
|
Ja bym odradzał,byłem zapłaciłem cos ok 90E za 3 godz. porad i nic to nie dało,ale to tylko moja opinia i indywidualna sprawa może w twoim przypadku będzie inaczej.Powodzenia |
|
|
|
|
kolbusia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lis 11, 2013 6:50 pm
|
|
|
optimized napisał/a: | Gochna H napisał/a: | kolbusia,
O bezplatnego adwokata to raczej bedzie trudno
ale mozesz udac sie do juridischloket
|
Ja bym odradzał,byłem zapłaciłem cos ok 90E za 3 godz. porad i nic to nie dało,ale to tylko moja opinia i indywidualna sprawa może w twoim przypadku będzie inaczej.Powodzenia |
To co mam zrobic?Byłam na polici a oni mi powiedzieli ze nic nie zrobia'ze takie sprawy to jedynie do adwokata |
|
|
|
|
Agnieszka191
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 29, 2013 4:12 pm bezpłatny adwokat
|
|
|
Jest bezpłatny adwokat. My kiedyś znaleźlismy go w wyszukiwarce. Udziela on za darmo rad Polakom. Ale nr tel zgubiliśmy i teraz też go potrzebuje i nie mogę cos go znalezc. Może Tobie się uda. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|