Czy można rozwiązać konto bankowe w ABN AMRO na odległość? |
Autor |
Wiadomość |
kobzaxo16
Poczatkujacy Andrzej522
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2016 8:05 pm Czy można rozwiązać konto bankowe w ABN AMRO na odległość?
|
|
|
Witam! Mam problem z kontem bankowym w Holandii, bo jest cały czas aktywne i nie rozwiązałem go. W Holandii nie jestem już 10 lat, a nie zbyt mogę wyjechać do Holandii tylko po to, aby rozwiązać konto. Na koncie mam debet i dlatego co jakiś czas przychodzą mi listy z banku. Słyszałem, że jest w internecie formularz,który można wypełnić i dać załączniki w tym przeciętą kartę. Niestety nie znam holenderskiego i trudno jest mi znaleźć taki formularz. Liczę na jakąkolwiek pomoc w tej sprawie. |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2016 9:25 pm
|
|
|
kobzaxo16, masz moze mozliwosc zalogowania sie na konto ? jezeli tak to jest tam mozliwosc zamkniecia konta . Oczywiscie po tym jak zzerowales konto .https://www.abnamro.nl/nl/prive/betalen/beheer-betaalrekening/voorwaarden-online-opheffen-betaalrekening.html |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
kobzaxo16
Poczatkujacy Andrzej522
|
Wysłany: Śro Lut 10, 2016 2:41 pm
|
|
|
baileys, a co jeżeli mam debet? |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Śro Lut 10, 2016 2:45 pm
|
|
|
kobzaxo16 napisał/a: | baileys, a co jeżeli mam debet? | tak jak juz wczesniej napisalam musisz je zzerowac czyli wplacic sume jaka jestes na debecie tak by wychodzilo na zero i dopiero wtedy mozesz je zamknac do tej pory beda ci naliczac koszta . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
|