Przelew SEPA w AMRO po zmianie menu |
Autor |
Wiadomość |
paranoise
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sty 21, 2014 4:33 pm Przelew SEPA w AMRO po zmianie menu
|
|
|
Witam, chciałbym się zapytać posiadaczy konta holenderskiego w ABN amro jak po zmianach w menu teraz robi się przelew SEPA, bo już wcześniej wchodziłem na to okrężną drogą, a teraz się nie da. Próbowałem wysłać maila z zapytaniem do działu pomocy, ale też coś jest z tym skopane. : |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Sty 21, 2014 4:57 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
lena.a
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 01 Wrz 2010 Posty: 77
|
Wysłany: Wto Sty 21, 2014 5:25 pm
|
|
|
ja zrobiłam tak: Mijn rekeningen (po lewej zielony duży napis) nieuwe overboeking (strzałka na żółtym pasku po prawej)-wereldoverboeking |
_________________ http://humanitarni.pl/# |
|
|
|
|
paranoise
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sty 21, 2014 9:12 pm
|
|
|
Widziałem tę opcję. A kiedy robiłaś przelew ostatnio na polskie konto przy pomocy tej opcji? Bo jestem ciekaw czy na pewno nie potrącają nic za to. Poprzez SEPA jest pewność co do tego. |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Śro Sty 22, 2014 10:38 am
|
|
|
Wczoraj, i dla osób prywatnych jest zawsze za darmo ( przy tworzeniu przelewu masz koszty i tam wybierasz, jeśli dajesz na siebie to widzisz ze "gratis voor particulieren") |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
lena.a
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 01 Wrz 2010 Posty: 77
|
Wysłany: Śro Sty 22, 2014 4:23 pm
|
|
|
paranoise napisał/a: | Widziałem tę opcję. A kiedy robiłaś przelew ostatnio na polskie konto przy pomocy tej opcji? Bo jestem ciekaw czy na pewno nie potrącają nic za to. Poprzez SEPA jest pewność co do tego. |
w poniedziałek wieczorem i nic mi nie potrącili, dzisiaj doszedł jakoś późno chyba |
_________________ http://humanitarni.pl/# |
|
|
|
|
paranoise
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 22, 2014 8:43 pm
|
|
|