Wysłany: Śro Cze 18, 2014 12:27 am Jakie mleko modyfikowane??
Witam:) Od niedawna jestem szczesliwa mama , synek rozwija sie dobrze pomimo tego ze urodzil sie miesiac wczesniej:) mam niestety maly problem a mianowicie : maly je bardzo czesto za to mniejsze porcje. Czasem zdaza sie ze zje wiecej ale mam wrtazenie ze caly czas jest glodny i ciagle by jadl. Rozmawialam dzis z polska polozna ( powiedziala ze to jest normalne i ze kazde dziecko jest inne jedno zje mniej a czesciej a inne wiecej a zadziej ) ale jednak zasugerowala zmiane mleka poniewaz mozliwe ze maly poprostu sie nie najada bo to mleko ktore teraz je jest dla niego zbyt malo pozywne. I tu tkwi moj problem bo nie wiem jakie mleko wybrac. Do tej pory podawalam mu najpierw mleko nan 1 pro ( mleko to kupowalam w belgii jednak jest ono bardzo ciezko dostac tu gdzie mieszkam wiec zmienilam na nutrilion, lecz jak widac jest on zbyt malo pozywny dla mojego dziecka;/ Prosze o rade jaka marke mleka polecacie? czy jest moze jakas specialna mieszanka w holandii dla takich przypadkow jak mojego synka wzbogacona w jakies specialne skladniki??? prosze o rade