Jak anulować przez internet papierowe wyciągi z Rabobanku |
Autor |
Wiadomość |
fan87
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2014 5:49 pm Jak anulować przez internet papierowe wyciągi z Rabobanku
|
|
|
Witam mam konto w Rabobanku i co miesiąc przychodzą mi listownie wyciągi z mojego konta. Tak się składa, że ich nie potrzebuje, bo będę wyjeżdżał. Czy jest możliwość anulowania tego przez internet?
Drugie moje pytanie dotyczy zamknięcia konta w banku. Będę zjeżdżał do Polski, ale spodziewam się jeszcze jednego przelewu i teraz moje pytania czy mogę w banku ustalić termin zamknięcia konta? Czy możliwe jest tylko zamknięcie konta w banku tylko w dzień, którym stawie się do niego?
Pozdrawiam:)
[ Dodano: Wto Paź 07, 2014 11:19 pm ]
??? |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Śro Paź 08, 2014 9:47 am
|
|
|
fan87 napisał/a: | Czy jest możliwość anulowania tego przez internet? |
Istnieje taka mozliwosc, po zalogowaniu sie na swoje konto ,
ale skoro wyjezdzasz to czy jest sens bawic sie z tym online , z chwila zamkniecia konta nie bedziesz juz wyciagow otrzymywal
Zamkniecie konto to jest pewna procedura , ktorej dokonuje sie osobiscie
wiec tylko bank moze ci odpowiedzic , czy istnieje cos takiego jak ustalnie terminu zamkniecia konta , byc moze sa jakies wyjatki ale o tym nic mi nie wiadomo
( z drugiej strony - jesli wyraznie zaznaczysz, ze chcesz tego dokonac z chwila ostatniego spodziewanego przelewu , to byc moze nie beda mieli nic przeciwko .. ale to tylko taka moja dygresja ) |
|
|
|
|
fan87
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Paź 13, 2014 11:24 am
|
|
|
Byłem w banku i załatwiłem to że zamkna mi konto w okreslonym przeze mnie terminie i nie musze stawiac sie do banku osobiscie. Troche zamieszania w banku bylo bo nie w widzieli jak to ugryzc, ale w koncu napisali pismo podpisalem sie pod nim i sprawa zalatwiona:) |
|
|
|
|
|