| szukam masazysty/kreglarza | 

| Autor | Wiadomość | 

| kometeq Poczatkujacy

| 

|    Wysłany: Wto Gru 16, 2014 6:46 pm   szukam masazysty/kreglarza |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam, od kilku dni cierpie z powodu okropnego bólu pleców, nie mogę spać, a co dopiero pracować.. Wiem, ze to wysunięty dysk, bo problem powtarza się systematycznie od wielu lat przy gwałtownym ruchu/dzwignieciu. W związku z tym szukam kogoś, kto jest w stanie mi pomoc, ale ważne zeby był to LEKARZ, który przyjmie mnie prywatnie (nie chce skreconego karku). Mieszkam w Haarlem, wiec najlepiej okolice Amsterdamu, jeśli nie to obojętnie, było tylko przestało bolec   |  | 

|   |  | 

|   | 

| Panicelinka   MODERATOR
 panicelinka

Pomogła: 36 razy

| 

|  Wysłany: Śro Gru 17, 2014 12:38 am |   
 |  
               | 
 |  
               | kometeq, 
 powinienes zaczac od pojscia do lekarza domowego , nie ma tu  nic  w stylu prywatny gabinet lekarski  sa prywatne kliniki , ale jesli wczesniej nie skonsultujesz tego/tej wizyty  ze swoim huisartsem  oraz  ubezpieczalnia, oni musza wydac zgode ,to nie bedzie szansy na jakas chocby minimalna refundacje z ich strony
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Gochna H   MODERATOR

Pomogła: 207 razy

| 

|  Wysłany: Śro Gru 17, 2014 1:17 am |   
 |  
               | 
 |  
               | kometeq, 

Santpoorterstraat 50
 2023 DD Haarlem
 Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met de receptioniste.

(023) 525 00 23

http://www.chiropractie-haarlem.nl/next.html

albo wpisz w wyszukiwarke.... chiropractie in ....haarlem ,lub jakims pobliskim miescie

koszt  od 60 euro
 |  
				| _________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj

( ͡° ͜ʖ ͡°).
 |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |