Przesunięty przez: Gochna H Czw Cze 04, 2015 8:14 pm |
Jak się sprawy mają w 2015 roku? |
Autor |
Wiadomość |
Marsen
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2015 11:23 am Jak się sprawy mają w 2015 roku?
|
|
|
Witam!
W przyszłym tygodniu wybieram się z żoną i bratem do opola, żeby poodwiedzać różne agencje pośrednictwa pracy, a w opolu podobno jest ich najwięcej. I w związku z tym mam pytanie, jakie agencje moglibyście nam polecić do odwiedzenia w pierwszej kolejności? Większość tematów na forum jest już trochę przestarzała, a chcemy świeżych informacji, bo widzę, że sytuacje w agencjach zmieniają się z miesiąca na miesiąc, a wiemy to bo brat w październiku zeszłego roku zjechał z kontraktu z firmą OTTO, a teraz właśnie wszyscy wróciliśmy z innego kontraktu z tą samą firmą i warunki były całkowicie odmienne.
Czy ktoś kto aktualnie przebywa na terenie holandii mógłby polecić jakąś konkretną agencje która umożliwia wyjazdy dla par, sensowną ilość godzin w pracy i mieszkanie w lepszym standardzie niż bungalow?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
emil1987
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2015 8:34 pm
|
|
|
W NL Jobs jest mozliwosc wyjazdu dla par, ja osobiscie nie pracuje tam ale pracuje z ludzmi zatrudnionymi przez tą firmę i nie narzekają.Pieniadze sa na czas i warunki mieszkaniowe tez nie sa najgorsze, przynajmniej z tego co widzialem. Mozna trafic lepiej albo gorzej, ale tak jest wszedzie.To moja opinia, zeby nie bylo ze robie reklame... nie mam zadnego zwiazku z ta firma. pozdrawiam |
|
|
|
|
vanrafell
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Sty 30, 2015 8:36 pm
|
|
|
AB Job Service, znajomi się nie skarżą... |