Belastingdienst pytanie .? |
Autor |
Wiadomość |
hukcwont1
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lip 22, 2015 7:19 am Belastingdienst pytanie .?
|
|
|
Witam serdecznie forumowiczów jestem tutaj z zapytaniem do was , raczej musicie orientować się w zakresie mojego problemu jakim jest belastingdienst na konto co miesiąc powinno wpływać mi 78 euro od tego roku 2015.. w czerwcu przyszła mi podwójna kwota czyli 156 euro dlaczego ? w tym miesiącu nie przyszło nic . czy to może oznaczać zakończenie mojego dodatku ?
[ Dodano: Czw Lip 23, 2015 12:35 am ]
Czy ktoś mi odpowie coś na ten temat ? |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Czw Lip 23, 2015 8:49 am
|
|
|
hukcwont1, hukcwont1 napisał/a: | w tym miesiącu nie przyszło nic | urzad podatkowy wyplaca dodatki w okolicy 20 kazdego miesiaca , troche cierpliwosci a moze sie okazac ze jednak wyslali . Jak do konca miesiaca nic nie wysla to dzwon pod nr 08000543 i pytaj co jest z twoim dodatkiem bo tylko i wylacznie u.podatkowy moze odpowiedziec na twoje pytanie . Jak masz DigiD to mozesz sie zalogowac na stronie belstingienst i tam bedziesz widzial kiedy ci powinni wyplacic i czy nadal nie nastapily zmiany majace wplyw na wyplate dodatkow |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
marianx8
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Lip 24, 2015 11:58 pm
|
|
|
Z digid by Ci było łatwo to sprawdzić, jeśli masz meldunek to zrób to digid.nl
Może jednak belastingdienst, stwierdził że dodatek Ci się nie należy i nie przelewają kasy.
Mnie przelewali co miesiąc i w końcu dostałem list, że trzeba to oddać z powrotem. |
|
|
|
|
|