Mediamarkt a raty, wymagane dokumenty |
Autor |
Wiadomość |
Cebulka92
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Gru 18, 2015 10:28 pm Mediamarkt a raty, wymagane dokumenty
|
|
|
Orientuje sie ktos jakie dokumenty potrzebuje jesli chcialbym kupic np sprzet rtv i splacic w ratach.? Jakie sa wymagania? Istnieje taka mozliwosc? Jak to wyglada np w mediamarkt, staurnie czy innych sklepach
Szukalem informacji w googlach, same stare sprzed paru lat, na stronie sklepow tez nic konkretnego
Moze ktos wie jak to wyglada w praktyce
Dzieki za info |
Ostatnio zmieniony przez Cebulka92 Pią Gru 18, 2015 10:30 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Sob Gru 19, 2015 10:45 am
|
|
|
Dokument tożsamości i karta bankomatowa |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
Cebulka92
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Gru 19, 2015 11:25 am
|
|
|
Probowalem przez strone mediamarkt, wybadac co i jak, jest problem bo strona zawiesza sie w momencie jak wybieram platnosc w ratach, biale tlo, probowalem na kilku urzadzeniach.
Tak czy tak zalatwic pojde to zalatwic osobiscie. Myslalem ze dowiem sie mniej wiecej, na ile czasu moge rozlozyc, jaka max kwote, na jakiej zasadzie obliczaja do ilu euro moga przyznac |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Nie Gru 20, 2015 11:10 am
|
|
|
Oni sami tego nie obliczają, to oblicza komputer Santandera, jak wyślą dane. Zazwyczaj jest to kredyt odnawialny, do -+ 70 roku życia, i rata wynosi 3% pożyczonej kwoty ( zawsze możesz wysłać więcej dodatkowo żeby wcześniej spłacić. Oni nie przyznają ot tak, za pytanie tylko na konkretny produkt. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
|