Zamknięty przez: baileys Śro Lut 24, 2016 4:05 pm |
List od Belastingdienst a rozliczenie |
Autor |
Wiadomość |
Visko
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lut 24, 2016 2:02 pm List od Belastingdienst a rozliczenie
|
|
|
Witam wszystkich użytkowników forum. Mam pewien problem.
Mianowicie, wysyłałem do "księgowej" moje jaroopgave za 2014 i 2015 rok. Dziś przyszedł mi list od Belastingdienst, mniej więcej z google translate doszedłem o co chodzi, lecz zastanawiam się, co dalej? Muszę coś dalej robić, czy niebawem prześlą mi zwrot? Dodaję zdjęcie treści dokumentu.
Z góry dzięki za pomoc! |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Pią Kwi 01, 2016 10:42 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
tomala
Super gaduła
Pomógł: 7 razy Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 272 Skąd: lepiej nie wiedzieć
|
Wysłany: Śro Lut 24, 2016 2:48 pm
|
|
|
A skad wiesz, ze dostaniesz zwrot? Tam nic nie ma na ten temat. Zostaly Twoje dochody za 2014 rok zarejestrowanie i pozostaje czekac na dalsza korespondecje. |
_________________ Analiza uryny może wykryć chorobę jednostki, analiza urny - chorobę całego społeczeństwa. |
|
|
|
|
Visko
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lut 24, 2016 3:27 pm
|
|
|
Czyli muszę po prostu czekać na następny list od nich?
Liczę na zwrot gdyż wysłałem moje jaaropgave do firmy, która bierze się za rozliczenia ale za to chcą 30 euro. Wysłałem im kasę około pół roku temu i 2 tygodnie temu napisałem do tej firmy co z moim rozliczeniem, a oni ze po 2 tygodniach przyjdzie list informacyjny. Czyli oni dopiero teraz wysłali moje jaroopgave bo sobie "zapomnieli" pół roku temu czy dopiero po takim czasie się odzywają? (Słyszałem że trzeba długo czekać na odzew urzędu rozliczeniowego. |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Śro Lut 24, 2016 4:05 pm
|
|
|
Visko, a nie miales mozliwosci postawienia swoich pytan w juz istniejacym temacie ?
Temat zamyka reszte pytan w odpowiednim juz istniejacym temacie |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
|