NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Panicelinka
Śro Sie 24, 2016 4:21 pm
PILNIE problem z wynajeciem domu...okolice Eindhoven
Autor Wiadomość
daanmilan80 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lip 29, 2016 1:25 pm   PILNIE problem z wynajeciem domu...okolice Eindhoven

Witajcie

Bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktos zyczliwy chcial mi pomoc...
Jestem w trakcie poszukiwania domu do wynajecia ...jak wiecie jest to bardzo trudne
Czy ktos wie cos na temat maklerow w Eindhoven i okolicach?moze jestescie w stanie polecic maklerow ktorzy wam pomogli ,ktorzy z gory nie sa nastawieni negatywnie do polakow
W skrocie opisze moja sytuacje - Zyje i pracuje w nl od 10 lat od 4 lat mieszkam razem z moja narzeczona i malym psiakiem w Eindhoven.Postanowilismy wynajac dom z zaprzyjaznionym mazenstwem,znalezlismy wiec dom(nie chce zeby ktos myslal,ze na ostatnia chwile probuje ogarnac tak wazne rzeczy... po obejrzeniu domu,zdecydowalismy sie go wynajac,zobaczylismy wstepna umowe,umowilismy na podpisanie,dostalismy potwierdzenie wplaty zaliczki,po czym pan makler niby pOLAK zniknal....w calej tej sytuacji nie jest najgorsze,ze stracilismy pieniadze ale czas ktory stracilismy bedac pewnymi,ze dach nad glowa mamy zapewniony...
Zostalo nam coraz mniej czasu okolo 2 tygodnie i nadal szukamy... mamy pare mozliwosci ale to nic pewnego dlatego pisze na tym forum prosze o informacje na temat maklerow,lub tez osob prywatnych chcacych wynajac swoj dom.Szukamy domu w okolicach Eindhoven Veghel Uden Boekel Gemert, Zalezy nam zeby byl ogrod i minimum 3 pokoje cena do max 950 euro bez rachunkow,jestesmy przygotowani na 2 miesieczny borg-to sa nasze kryteria.Chcielibysmy wynajac go od 10 sierpnia najpozniej.Jestesmy spokojnymi osobami,wszyscy pracujemy legalnie od dluzszego czasu w Holandii i mamy zamiar tu zostac przez kilka najblizszych lat.

Prosze o sugestie na email lub numer telefonu oddzwonie

Pozdrawiam Darek M

Odpowiedz do tematu