Czy jestem rasistą? |
Autor |
Wiadomość |
bittix
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Cze 14, 2016 5:00 pm Czy jestem rasistą?
|
|
|
Witam pracuje na fabryce ryby,na moim dziale jest pełno panów z Turcji oraz afryki.Osoby te nie chcą pracować przy czym ja muszę robić za nich.Nie moge nic powiedzieć mu ponieważ odrazu wychodzi ze jestem rasista.Jak sie bronić ?Co zrobić aby w biurze wzięli sie za nich? Moze ktoś miał podobny przypadek i wie jak sie bronić aby nie posadzili mnie o rasizm.Mam dosyć tyrAnia za innych widząc jak oni olewaja prace a szefowie nic sobie z tego nie robią.Toleruja to i za to Polak musi robić za kilku. |
|
|
|
|
wigru
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 11 razy Wiek: 45 Dołączył: 16 Maj 2010 Posty: 455 Skąd: 's-Hertogenbosch
|
Wysłany: Wto Cze 14, 2016 6:25 pm
|
|
|
W czym masz problem. Ustal z szefem podział obowiązków i rób swoje. Jak się ktoś zapyta to powiesz, że to nie twoja działka. |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Śro Cze 15, 2016 6:03 am
|
|
|
bittix napisał/a: | .Mam dosyć tyrAnia za innych widząc jak oni olewaja prace a szefowie nic sobie z tego nie robią.Toleruja to i za to Polak musi robić za kilku. |
Zmien prace bo i tak nic nie osiagniesz a jedynie sobie zaszkodzisz ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
bobikpl
Super gaduła :)
Pomógł: 8 razy Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 352 Skąd: Friesland
|
Wysłany: Nie Sie 14, 2016 2:41 pm
|
|
|
Pracuj jak oni. Nie widzę problemu |
|
|
|
|
forst
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Wrz 15, 2016 3:43 pm
|
|
|
Spróbuj to zgłosić przełożonemu. Ale faktycznie najlepsza rada to ustalenie obowiązków i mienia wywalone na kolesi. Chyba że odpowiadacie jako zespół, to wtedy lipa, bo obrywacie wszyscy, w tym Ty. |
|
|
|
|
Winter
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Sie 2009 Posty: 453 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Sob Wrz 17, 2016 11:21 am
|
|
|
Pracuj, jak oni. Polacy to durnie, że próbują pokazać innym nacjom, jak można coś zrobić kilkukrotnie szybciej. Po co? Holendrzy wychodzą z założenia, że robotę zaplanowaną na 2 godziny można zrobić w dniówkę. Lekker rustig. |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Sob Wrz 17, 2016 12:49 pm
|
|
|
Winter napisał/a: | Polacy to durnie, | ze zapytam a ty kto ?
|
|
|
|
|
Winter
|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2016 5:41 am
|
|
|
Panicelinka napisał/a: | Winter napisał/a: | Polacy to durnie, | ze zapytam a ty kto ?
| Obywatelstwo niemieckie, więc spierdalaj. |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2016 7:11 am
|
|
|
Winter napisał/a: | Obywatelstwo niemieckie, więc spierdalaj. |
A urodzony i wychowany w niemczech czy w pl ?
Psss
Panowie prosze uwazac na slowa |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2016 3:57 pm
|
|
|
Winter, no to co ty szwabie, szukasz na polskim forum |
|
|
|
|
Winter
|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2016 5:34 pm
|
|
|
Panicelinka napisał/a: | Winter, no to co ty szwabie, szukasz na polskim forum |
Nie muszę być Anglikiem, żeby czytać angielskie fora. Myśl. |
|
|
|
|
|