Przesunięty przez: Panicelinka Wto Mar 26, 2019 5:32 pm |
Gdzie mozna kupic w Zeeland zielone bez karty |
Autor |
Wiadomość |
Sebaqqq
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2016 7:24 pm Gdzie mozna kupic w Zeeland zielone bez karty
|
|
|
Witam, mam taki problem... jestem w Holandii i nie mogę nigdzie dostać/kupić zielonego. obecnie jestem w Borssele i w gooes nie mogę kupić bo nie mam meldunku i karty. Podobno na całej zeeland nigdzie tego kupić. Gdzie najbliżej mogę to kupić? |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2016 7:47 pm
|
|
|
Sebaqqq, w Goes masz kilka koffikow .highlife na Wijngaardstraat i na markt masz jeden tam znajomi kupowali i nikt ich o nic nie pytal |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
Sebaqqq
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Wrz 30, 2016 6:48 pm
|
|
|
Sprawdzę jesZcze sam ale każdy ze znajomych co chciał kupić w gooes to mówią że im nie sprzedali bo nie mają meldunku i teraz jakiejś karty (jakaś nowość). Więc nie wiem. Dasz radę podesłać namiary na te coffiki żeby nie szukać po całym mieście |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pią Wrz 30, 2016 7:45 pm
|
|
|
Highlife Wijngaardstraat 60-62, 4461 DD Goes
Coffeeshop Aarden Grote Markt 7, 4461 AH Goes |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
Sebaqqq
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Wrz 30, 2016 10:02 pm
|
|
|
Okej dzięki jutro sprawdzę i zdam relację czy zakupiłem czy nie
[ Dodano: Nie Paź 02, 2016 11:31 am ]
Highlife potrzebna jest karta żeby kupić(do tego potrzebny jest meldunek). Lepszy wybór i niższe ceny, niestety Polak bez meldunku tam nie kupi.
W Coffeeshop Aarden Grote Markt 7, 4461 AH Goes sprzedał normalnie pytał się tylko o dowód. Mniejszy wybór troszkę drożej za 1g trZeba dać 10e ale typowe odmiany są. Fajny klimat jest okej 😄
Przejeżdżając przez miastecZko widziałem jesZcze jeden caffe shop niedaleko kościoła. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|