Praca dla 17-latka |
Autor |
Wiadomość |
Cysseq
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 24, 2017 9:28 pm Praca dla 17-latka
|
|
|
Witam, ktoś może polecić jakieś agencje / pracę tymczasowe na okres wakacji dla dwóch 17latkow. Jesteśmy gotowi podjąć się każdej pracy, praca fizyczna nie jest nam obca. Jesteśmy dobrze zbudowanymi facetami milujacymi się w sporcie (szczególnie siłownia). Jak ktoś ma jakieś propozycje , albo oferty pracy dla osób niepełnoletnich to proszę o pomoc. Wiem że w Holandii są stawki godzinowe i jak to się ma do wieku 17lat? Słyszałem wiele opinii że ludzie potrafią przywieźć za dwa miesiące "grosze" (tyle zarobili by w Polsce za całe wakacje przy mniej wyczerpującej pracy, jednym plusem jest poznanie innych kultur czy państwa), czy jednak jestem wstanie zarobić dobre pieniądze tak w cudzysłówiu. Pozdrawiam i dziękuję za każdą odpowiedź |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
|
|
|
|
lksze
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Kwi 27, 2017 9:41 pm
|
|
|
Nie ma co się sugerować wiekówką. Też mam 17 lat i pracuję przez biuro, mam płacone 10,16 brutto. Wystarczy dobrze poszukać, nie wszyscy koniecznie będą płacić wiekówke. |
|
|
|
|
Sempajlama
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 02, 2017 6:37 pm
|
|
|
lksze napisał/a: | Nie ma co się sugerować wiekówką. Też mam 17 lat i pracuję przez biuro, mam płacone 10,16 brutto. Wystarczy dobrze poszukać, nie wszyscy koniecznie będą płacić wiekówke. |
Właśnie jestem w twoim wieku i interesuje się praca w Holandii na miesiąc w wakacje.
Z jakiego biura korzystasz? |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Śro Maj 03, 2017 4:23 pm
|
|
|
lksze napisał/a: | Też mam 17 lat i pracuję przez biuro, mam płacone 10,16 brutto. |
No coz , to wcale to nie oznacza, ze twoim 17 letnim rowiesnikom, ktorzy przyjada tu do pracy zaproponuja taka sama stawke .
Polecam ,temat z forum
http://www.niedziela.nl/f...ghlight=#315818 |
|
|
|
|
|