Wysłany: Nie Wrz 24, 2017 9:10 pm biura pracy godne polecenia
Witam. Mam wrażenie czytając różne fora to wszyscy trafiają kiepsko więc po co wyjazdy do Holandii. Próbuje od dłuższego czasu znaleźć jakąś agencje przez którą bym mógł pojechać i chyba się na nic nie zdecyduje. Jeśli ktoś ma na polecenie jakaś agencje i zakład na który wysyłają i można zarobić i liczyć na godziny to by było swietnie. Myślę że nie tylko mi to może pomóc. Pozdrawiam
taki temat jest na forum
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Pią Wrz 29, 2017 10:01 pm, w całości zmieniany 1 raz
W jakiś sposób na wszystko trzeba brać poprawkę. Ja pracowałem pół roku rzeź agencje Fides na zakładzie Esbro. Praca przy kurczakach. Warunki mieszkalne bardzo fajne nowe hotele wiadomo pilnują na nich porządku, w pracy jak w pracy wiele rzeczy robi się bezsensu planista robi pod górkę itd. Ale jest sporo godzin i można wyjść 420 na czysto po odliczeniu wszystkiego z sobota. Praca przy zbieraniu kurczaków. Generalnie ciągle wszyscy narzekają na tą pracę ale jednak tam siedzą.
Wysłany: Czw Wrz 28, 2017 6:44 pm Re: Praca poleć.
GladiatorsLoki napisał/a:
Witam. Mam wrażenie czytając różne fora to wszyscy trafiają kiepsko więc po co wyjazdy do Holandii. Próbuje od dłuższego czasu znaleźć jakąś agencje przez którą bym mógł pojechać i chyba się na nic nie zdecyduje. Jeśli ktoś ma na polecenie jakaś agencje i zakład na który wysyłają i można zarobić i liczyć na godziny to by było swietnie. Myślę że nie tylko mi to może pomóc. Pozdrawiam
Tylko Aldora.Pracowalem to wiem.Nie jest tak zle.
_________________ falubaz to magia!!!-falubaz to my!!!