Przesunięty przez: Panicelinka Śro Paź 23, 2024 7:17 pm |
Księgowość i Podatki |
Autor |
Wiadomość |
Ullswater
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 20, 2018 4:04 pm Księgowość i Podatki
|
|
|
Cześć,
Chciałem sprawdzić, czy ktoś jeszcze korzystał z usług firmy Paula Księgowość i Podatki?
podana nazwa wystarczy, link do strony usuniety , dziwne to wyglada ,oszukany i jeszcze ich reklamujesz ?
Ze swojej strony mogę powiedzieć, że zostałem oszukany. Firma pobrała ode mnie z góry opłatę za pomoc w znalezieniu mieszkania socjalnego i kazała czekać. Próby kontaktu z mojej strony zabijali informacjami, że sprawa cały czas się toczy. Podawali kolejne terminy, ale po ich upływie nadal NIC się nie działo.
Po 4 miesiącach, zwróciłem się do nich o zwrot pieniędzy, który zgodnie z umową powinni mi oddać po 3 i dopiero zaczęły się problemy.
DOSŁOWNIE nic ze sprawą się nie stało. W urzędzie nie słyszeli o takiej firmie, tak samo jak i o mnie. Specjalnie pojechałem pod ich adres w Hengelo, jednak nie zastałem tam ani biura, ani żadnej informacji o jej istnieniu. Znajomy sprawdził dla mnie adres w Vlaardingen i tu identyczna sytuacja.
Zwrot na szczęście otrzymałem, ale po 5 miesiącach od dnia rezygnacji.
Współpraca była 9-miesięczną męczarnią, z której NIC nie wynikło.
Właściciel wrzucił pewnie pieniądze na lokatę i tak zarobił na naiwnym człowieku.
O sprawie mogę opowiedzieć DUŻO, DUŻO więcej, ale chciałbym sprawdzić, czy ktoś jeszcze na nich trafił?
Może wie ktoś, co z taką sprawą zrobić i gdzie się udać?
Pozdro,
Ullswater |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Pią Lip 20, 2018 6:04 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
seemija
Gaduła
|
Wysłany: Sob Lip 21, 2018 2:25 pm
|
|
|
a wystarczy przed przelaniem pieniedzzy poszukac na internecie opinii o ,,firmie"
chociaz, znajoma pomimo tego co jej powiedzialam i pokazalam, myslala ze w jej sprawie bedzie inaczej
naiwnych nie sieja... |
|
|
|
|
joannaalo
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2019 9:53 am
|
|
|
Witam.Wlasnie w podobny sposob zostalam potraktowana |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Wto Cze 25, 2019 10:21 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|