stłuczka |
Autor |
Wiadomość |
ukaszm
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Kwi 01, 2020 6:24 pm stłuczka
|
|
|
witam, jestem po stłuczce nie z mojej winy, ubezpieczalnie są w trakcie ustalenia sprawcy wypadku, ja wysłałem dowody do mojej polskiej i holenderskiej sprawcy wypadku ubezpieczalni , autoshade expert z garazu do ktorego odholowałem samochód z certyfikatem nivre, wysłał raport z wyceną szkód do ubezpieczalni , Czy orientuje się ktoś ,czy moge już zabrać auto z garażu, na złom czy musze czekać na experta z ubezpieczalni sprawcy, jutro bede dzwonił bo dziś już za pożno do ubezpieczalni i zapytam sam , ale moze ktoś dziś mi rozjaśni sytuacje. |
Ostatnio zmieniony przez ukaszm Śro Kwi 01, 2020 6:28 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Śro Kwi 01, 2020 6:43 pm
|
|
|
ukaszm napisał/a: | czy moge już zabrać auto z garażu, na złom | jezeli auto idzie na zlom to poprostu dzwonisz do zakladu i mowisz ze maja oddac na zlom . Tam przyjezdza autoszrot wyrejestrowuje twoje auto i oddaje ci vrijwaringsbewijs . Jezeli sam chcesz go zlomowac to dostaniesz duzo mniej pieniedzy bo odlicza wartosc pozostala auta/ czesci i reszte ci wyplaca . ukaszm napisał/a: | czy musze czekać na experta z ubezpieczalni sprawcy, | o tym czy musisz czekac czy nie to musi ciebie poinformowac ubezpieczalnia nie my , kazda sprawa przebiega inaczej |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
ukaszm
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Kwi 01, 2020 6:55 pm
|
|
|
baileys napisał/a: | ukaszm napisał/a: | czy moge już zabrać auto z garażu, na złom | jezeli auto idzie na zlom to poprostu dzwonisz do zakladu i mowisz ze maja oddac na zlom . Tam przyjezdza autoszrot wyrejestrowuje twoje auto i oddaje ci vrijwaringsbewijs . Jezeli sam chcesz go zlomowac to dostaniesz duzo mniej pieniedzy bo odlicza wartosc pozostala auta/ czesci i reszte ci wyplaca . ukaszm napisał/a: | czy musze czekać na experta z ubezpieczalni sprawcy, | o tym czy musisz czekac czy nie to musi ciebie poinformowac ubezpieczalnia nie my , kazda sprawa przebiega inaczej |
vrijwaringsbewijs oddaja również jeśli moje auto jest na polskich blachach>? |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Czw Kwi 02, 2020 1:40 pm
|
|
|
ukaszm, ukaszm, napisalam vrijwaring bo nie mumiem inaczej tego nazwac w twoim wypadku . Na pewno dostaniesz potwierdzenie ze zabrali zezlomowali |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
|