Cos o THE PERFECT MATCH |
Autor |
Wiadomość |
Trimax
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lut 20, 2008 5:33 pm Cos o THE PERFECT MATCH
|
|
|
Witam czy ktos slyszal o firmie wymienionej w temacie, chcialem sie zorientowac jak wyglada tam praca i jak z kasa. Pozdr |
|
|
|
|
jacek76
Gaduła

|
|
|
|
|
Trimax
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lut 23, 2008 11:25 am
|
|
|
Dzieki wielkie
[ Dodano: Pią Mar 14, 2008 10:11 pm ]
Ostatnio nawiazalem z nia kontakt i ... nie najlepiej z ta firma jest. Mieszkam na prywatnym mieszkaniu chcac sie przyjac do tej firmy niedadza mi zwyklej stawki tylko dalej beda potracac za mieszkanie. Wiec jest to smieszne 6 euro na godzine netto - mieszkanie to nietrzeba byc matematykiem zeby stwierdzic ze naciagaja. A po dluzszej rozmowie z pewna....... dowiedzialem sie ze na mieszkaniach sluzbowych( niemowie o bungalach czy podobnych wynalaskach) tylko domach mieszka od 10 do 20 osob. Nie ubarwiam tego tylko mowie co uslyszalem od osoby co tam pracuje w burze. reszte zostawiam wam do dopowiedzenia sobie jakie to warunki... |
|
|
|
|
deineBlondi
Poczatkujacy Kacha
|
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 3:11 pm the perfect match
|
|
|
Byłam w Holandii, właśnie pracowałam za pośrednictwem tej firmy 2 lata temu...o ile dobrze pamiętam, warunki mieszkalne były świetne, tzn.na początku mieliśmy problemy,bo przyjecha;iśmy w niedzielę w nocy i wolny był jedynie pokój 2-os,a przyjechaliśmy w 4;p ale potem wszystko się jakoś ułożyło...trafiliśmy na świetną ekipę, te wakacje zostaną już na zawsze w mojej pamięci. Jeśli chodzi o współpracę z matchem to hm, ciężka sprawa, coś załatwić-ojoj! duuużo telefonów, odwiedzania firmy itd.ale ogólnie dało się wszystko wreszcie załatwić. płace regularnie na konto, bez problemu...bądź jest (przynajmniej wtedy tak było) też możliwość otrzymania całej wypłaty ostatniego dnia, dnia wyjazdu i wtedy co tydzień (w miarę potrzeb) była wypłacana zaliczka. Ubezpieczenie ok. A poza tym, wyjazd z Holandii także pomagali załatwić, także ok było wszystko. Z pracą...hm, też różnie, zresztą jak we wszystkich tego typu firmach pośredniczych (a uwierzcie swoje przeżyłam) raz jest raz nie ma. Najważniejsze jest wykazanie się na danym stanowisku, wtedy pracę bedziesz miał zapewnioną. Ja osobiście pracowałam ze znajomymi w firmie Baxs (czy jakoś tak) przy pakowaniu produktów mięsnych i wegetariańskich (fuuu), wykazaliśmy się i już w pierwszym tyg.zostawaliśmy często na nadgodziny, także pracodawcy byli zadowoleni i pracowaliśmy w tej fabryce cały pobyt (czyli 7 tygodni). Polecam mimo wszystko współpracę w tej firmie. Pozdrawiam. jeśli jeszcze jakieś pytania Cię nękają, pisz: [email protected] |
|
|
|
|
green53
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 4:50 pm Cos o THE PERFECT MATCH
|
|
|
Chcecie opinii o firmie The Perfect Match. Bardzo proszę, spędziłem w tej firmie okres trwający rok, i z przykrościa musze odradzic wybieranie tej firmy, a to z wielu powodów... pierwszy podstawowy. Pieniadze, ogromne z nimi sa problemy, dwa, firma zwozi do siebie mnóstwo polaków, którzy potem dniami, tygodniami siedza na domkach bez pracy, trzy, zdecydowanie sie niezgadzam z wypowiedzia wyżej, w sprawie mieszkań, Np, miejscowość Rips.. Straszna niechlujna obora. poprosru z chlewu DOSŁOWNIE, zrobione mieszkanie. Następna sprawa. Zarządcy tej firmy, Kompletny brak poczucia obowiązku, jezeli chodzi o dbanie o pracownika, innymi słowy: "niech sie dzieje co chce" Takie motto powinni mieć, Jeżeli chce ktoś prawdziwych szczegłułów o tej firmie zapraszam do napisania e-maila na e-mail: green53wp.pl, i z pewnościa odpisze.
Fakt że Firma mieści sie w łądnym miasteczku Helmond, gdzie spokojnie można sobie dojechac na wypoczynek weekend'owy np: do Asten, Mierlo, czy niedaleko jest do Eindhoven, lecz pracując w tej firmie napewno nie będzie okazji pozwolić sobie na jakikolwiek tzw luz. Pozdrawiam Serdecznie wszystkich, którzy przeczytali, i oczywiście mam nadzieje Podejma słuszna decyzję... |
|
|
|
|
kicia8282
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 8:46 pm
|
|
|
Witam.
Pracowalam przez ta firme rok i 3 miesiace.
Mieszkalam na prywatnym mieszkani i dojezdzalam do pracy prywatnym autem i nic nie zostawalo mi zwrocone.
Firma ta placi 6 euro na godzine na reke i to obojetne na ktora zmiane sie pracuje, czy to normalny dzien pracy czy sobota, no i za nadgodziny tez ma sie ta sama stawke.
Aha i co najwazniejsze jak ma sie WIELKIE SZCZESCIE to pracuje sie od poniedzialk do piatku a jak nie to moze 2,3 dni w tygodniu a czasami siedzi sie caly tydzien na domku!!!!
ODRADZAM |
|
|
|
|
kate_k87
Poczatkujacy kate
|
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 9:51 pm
|
|
|
WITAM WSZYSTKICH!
CHCIALAM OSTRZEC WSZYSTKICH LUDZI PRZED FIRMA THE PERFECT MATCH..TA FIRMA POWINNA NAZYWAC SIE THE PERFECT GóWNO!!
WIEM BO SAMA MIALAM TAM PRZYJEMNOSC PRACOWAC ROK TEMU...PRZYJECHALISMY TAM Z CHLOPAKIEM PRZEZ POLSKA SIEDZIBE W POZNANIU,MIELISMY PRACOWAC W MACDONALDZIE...ALE JAK JUZ PRZYBYLISMY NA MIEJSCE OKAZALO SIE ZE PRACY NIE MA SIEDZIELISMY TAK 3 TYGODNIE- BEZ KASY, NA SZCZESCIE MIELISMY SPORO ZAPASOW Z POLSKI...NA POCZATKU TYDZIEN MIESZKALISMY W ASTEN,A POZNIEJ...DOPIERO SIE ZACZELO...PRZESIEDLILI NAS DO WIELKIEJ STODOLY ZWANEJ TWENTE...POZNIEJ TEZ ZNALAZLA SIE I PRACA ZA 6 EURO,ZADNYCH PLATNYCH NADGODZIN,ZADNYCH PRAW. DZWONILISMY DO BIURA CODZIENNIE PROSZAC O ZMIANE MIESZKANIA..PO MIESIACU JAK W NASZYM DOMU POJAWILY SIE NIE LICZAC MYSZY ,POJAWILY SIE SZERSZENIE TO KTOS WKONCU NAS STAMTAD ZABRAL NA BAKEL GDZIE MIESZKALISMY NA KEMPINGU:(((MASSAKRA...POZNIEJ NA SZCZECIE STRACILISMY PRACE I ZNALEZLISMY O WIELE LEPSZA,LEPIEJ PLATNA ITD...ALE
LUDZIE UWAZAJCIE!!!!TA FIRMA TO NAJWIEKSZE GOWNO JAKIE TYLKO MOZE BYC!!!!NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
_________________ kasia k |
|
|
|
|
Gosia1988
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 8:36 pm
|
|
|
robi sie coraz gorzej do 23 lat zaczeli wyplacac tylko 5,50 niewazne weekend czy nocka... mieszkania na zadup*u, syf, bez pracy siedzi sie po kilka dni czasami regularnie - zostajesz na nadgidzinach aby nadrobic po czym pod wieczor slyszysz "jutro masz wolnr" i nsdgodziny szlag trafil.. nie polecam no ale w innych firmach slyszalam jest duzo gorzej wiec.. idziesz na wlasne ryzyko-niekiedy sie trafi dobrze, ale tak to juz jest ze trafia sie tym z "plecami" wiec ty obcy szaraku na nic nie licz |
|
|
|
|
stef
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 2:28 pm
|
|
|
witam chciałem coś napisać o tej chorej firmie gorszej firmy nie widziałem prowadzą nabór do rzezni na trybowanie szynki robią testy jak nie przejdziesz to automatycznie masz zjazd do polski.Praca zaczyna się od czwartej rano po dwanascie godzin dziennie nie płacą nadgodzin i wakacyjnego za mieszkanie się nie płaci jeżeli się nie czujesz na siłach że podołasz to nie jedz.Po drugie ściągają ludzi nowych a nie maja pracy dla tych co maja na domkach widziałem liste z ludzmi co siedza bez pracy około piędziesiąt osób może więcej ludzie chodzą do pracy po dwa trzy dni do pracy i maja po piędziesiąt euro na tydzień.A koordynator Damian to jakaś poraszka gość się wogule nie nadaje do tej pracy nie wiem kto zrobił go koordynatorem nie chce mi się o tej firmie więcej pisać bo to i tak nic nie zmieni.Odradzam wyjazd z tą firmą jak chcecie siedzieć w domu bez pracy to jedzcie pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|