NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: pawel1979
Pon Maj 26, 2008 10:40 pm
złota Czcionka
Autor Wiadomość
aymar 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 4:16 pm   złota Czcionka

uważam że za uczynność , pomoc , oraz należyty entuzjazm baba-jagi nalezy jej się złota trzcionka- tu prosba do ludzi kto jest za? prosze o wpis , prośbę skieruję po tym do moderatorów. :038: :038: :038: :038:
Ostatnio zmieniony przez aymar Pon Maj 26, 2008 7:29 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Pan Diabel 
Poczatkujacy
Fashe Romantyk

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 4:22 pm   

A co to jest "trzcionka" ?

Wyjasnij prosze bo nie wiem czy mam byc "za" czy "przeciw"
Ostatnio zmieniony przez Pan Diabel Pon Maj 26, 2008 4:23 pm, w całości zmieniany 1 raz  

aymar 

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 4:44 pm   złota trzcionka

to miałaby byc forma nagrody i powiedzmy ze byłaby to właśnie złota trzcionka lub inna wyjatkowa rzecz która takich ludzi wyróznia

Justine 
Super gaduła

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 5:12 pm   

I znowu będzie, że się czepiam.
Ale wyraz piszę się tak:
CZCIONKA...
Filolożka jestem i tyle :P

A baba jaga ? Przemiła i b.pomocna babka :)
Jest tu parę takich osób na forum, które mogłyby otrzymać złotą czcionkę :039:
Ostatnio zmieniony przez Justine Pon Maj 26, 2008 5:15 pm, w całości zmieniany 1 raz  

ajax4ever 
PRZYJACIEL FORUM

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 5:15 pm   

Może zaczniemy wręczać na forum oskary? Czy wolicie nagrody pieniężne? :083:

P.S. Przenoszę temat do pogaduch i sam w to nie wierzę... :030:
Ostatnio zmieniony przez ajax4ever Pon Maj 26, 2008 7:03 pm, w całości zmieniany 1 raz  

aymar 

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 7:30 pm   złota

za bład w pisowni jak najbardziej przepraszam , zwykła nie uwaga! :043:

Justine 
Super gaduła

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 8:08 pm   

Moge być upierdliwa??

Rzeczwonik "NIEUWAGA" pisze się łącznie. Generalnie partykułę "NIE" piszemy łącznie z rzeczownikami, nawet tymi odczasownikowymi :P
:073:
Możecie mnie linczować, ja tam lubie poprawność pisowni, nawet na forum ;)

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 8:11 pm   

Justine,
Cytat:
Możecie mnie linczować, ja tam lubie poprawność pisowni, nawet na forum
:023: tez jestem za!!!

Justine 
Super gaduła

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 8:14 pm   

Chyba ze ktos cierpi na dysleksję/dysortografię...
Wówczas wybaczam. :028:

baba jaga 

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 9:44 pm   Re: złota Czcionka

aymar napisał/a:
uważam że za uczynność , pomoc , oraz należyty entuzjazm baba-jagi nalezy jej się złota trzcionka- tu prosba do ludzi kto jest za? prosze o wpis , prośbę skieruję po tym do moderatorów. :038: :038: :038: :038:

Dziekuje Ci Aymar za mile slowa :oops: lubie pomagac i jesli czas i moja wiedza na to pozwala robie to z checia...ale sa tez i inne osoby na forum ktore rowniez zasluzyly sobie na pochwale. :041:

Cytat:
Może zaczniemy wręczać na forum oskary? Czy wolicie nagrody pieniężne?

Skad ta ironia Ajax nie rozumiem....moze byc oskar, fajnie....dlaczego nie ?Bo nie jedna osoba sobie na to na forum zasluzyla....Wiesz ile bierze tlumacz za tlumaczenie tekstow...Tu ludzie robia to z milej checi i uczynnosci i fajnie jest jak ktos czasami to doceni.....
Dla Duvellke byly tez podziekowania...no moze bez czcionki,ale byly.Wpisywaly sie osoby ktore chcialy jej za to podziekowac.Slusznie.

Skoro chlopak chce rowniez komus w ten sposob podziekowac i podzielic sie tym z innymi to dlaczego nie?
Nie pisze tego by bronic siebie czy stawac w jego obronie,poniewaz pomoglam mu pare razy...ale zaskoczyla mnie ta reakcja. I jeszcze ....
Cytat:
Przenoszę temat do pogaduch i sam w to nie wierzę...

Nie podoba ci sie, to nie komentuj glupio ale wrzuc temacik do kosza,ja sie nie obraze i Aymar chyba tez nie. :039:

PZDR

ajax4ever 
PRZYJACIEL FORUM

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 10:01 pm   

1. Skąd ta ironia? Hmm... bardziej sarkazm niż ironia, ale niech Ci będzie :) . Na forum jest mnóstwo osób, które nie raz pomagały innym (Ty jesteś jedną z osób, które bardzo często pomagają) więc wtedy trzeba by było dać kolorek różnym osobom. Tylko jak podzielić te osoby na bardzo pomagające i mniej pomagające by nikogo nie urazić?

2. Czemu głupio? Napisałem prawdę; przeniosłem temat do pogaduch nie wierząc w to, czysty fakt. Poza tym dodałem ładną buźkę, więc moje słowa(napisane zdania) nie powinny być źle odebrane z Twojej strony :) .

To tyle na ten temat. Nie będę zamykał tematu bo jest zabawny, więc chętnie poczytam zdania innych osób :083: . Nom już nic nie komentuje przepraszam bardzo... :083:

aymar 

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 10:18 pm   złota

Nalezałoby sie przyznać Ajax że najpierw temat został przez Ciebie zamkniety a potem został przeniesiony i zmieniłes również swój arogancki komentarz do mojej osoby.

jasne że jest wiecej osób na tym forum , którym warto podziekować , jest to Agata, Witch , Janosik i wiele innych , wiecie co sobie myślę że te bzdurne błędy ortograficzne i wytykanie mi ich w tym momencie są dowodem na zazdrość , nie chcę tu nikogo obrazić !
zastanawiam się Ajax , czy Ty po przyjedzie tutaj nigdy niczyjej pomocy nie potrzebowałś od ręki wszystko wiedziałeś i wszystko umiałeś?
Juz dawno zastanawiałem sie dlaczego żaden z moderatorów czy administrator nie wpadł na pomysł jak szczególnie uhonorować niektóre osoby z tego forum , a poniewaz mam za byc wdzieczny tym ludziom i stac mnie na proste i oficjalne podziekowanie własnie tak zrobiłem i wiecie co śmiech z błędów ortograficznych w tych postach i tak nie przysłoni charakteru jego znaczenia . :038: :038:

ajax4ever 
PRZYJACIEL FORUM

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 10:28 pm   

No i znów się zaczyna cyrk... Zamknąłem, ale otworzyłem, ponieważ jestem ciekaw komentarzy, czyli Waszego zdania, znów Ci źle? Niestety jak tu przyjechałem, to nie miałem takich problemów, bo byłem dosyć mały... miałem za to inne problemy, z którymi niestety musiałem sobie radzić (problemy językowe) a nikt nie był w stanie mi pomóc, ale to pikiuś. Niedziela jest od tego by sobie pomagać, czy nie? :)

Wybacz, że nikt z nas nie wpadł na ten genialny pomysł. Tylko pytam jeszcze raz... w jaki sposób mamy dzielić osoby na pomagające a mniej pomagające? Bo przecież o to tutaj chodzi. Nie wiem czy zauważyłeś, ale pod swoim avatarem niektóre osoby mają zaznaczone ile razy pomogły. To zależy oczywiście od osób, które zakładały temat i zaznaczyły pomoc od danych forumowiczów.

No więc tak krótko i na temat; jak mamy dzielić osoby, które pomogły a które nie? Czyli w jaki sposób mamy przydzielać kolorki? Dla mnie to możecie mieć nawet gwiazdki, podpisy, nie wiem co jeszcze... nie ma to dla mnie żadnej różnicy. Moje zdanie jest takie, że jak ktoś pomaga na forum a dana osoba jej podziękuje to jest ok. Baba Jaga sama zaznaczyła, że jest więcej osób na forum, które pomagają. Więc komu należy się kolorek? :083:

aymar 

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 10:34 pm   złota czcionka

Dobrze kazdy wie , że ten kolorek to była wstępna propozycja a z wyróznieniem tych osób w jaki kolwiek sposób na pewno nie zwróce się do Ciebie i nie Tobie przypada tu ostatnie zdanie w tej kwestii. Temat mojego postu nie miał na celu tego o czym sie w tej chwili pod nim pisze wiec prosze o zasugerowanie innym i sobie równiez o powrót do tematu.
Ostatnio zmieniony przez aymar Pon Maj 26, 2008 10:38 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Justine 
Super gaduła

Wysłany: Pon Maj 26, 2008 10:38 pm   

Aymarku, ja Ci nie zazdroszczę, bo doprawdy nie wiem czego. Może napisz, bo nic mi nie przychodzi do głowy.
I absolutnie nie chce przyćmić tego tematu, gdyż podobnie jak Ty, mam powody by być wdzięczną Babie Jadze ;)
Ale myślę, że zwykłe dziękuję itp wystarczy, nie trzeba zmieniać koloru czcionki/loginu itp...
To tylko forum :) A Baba Jaga chyba zdaje sobie sprawę z tego, jak bardzo ludzie są jej wdzięczni... Podobnie jak już tu wymienione osoby. Nieoceniona Duuvelke i inni.
A błędy wytykam, bo lubię poprawną pisownie. Czy to zbrodnia?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi