kosmetyki |
Autor |
Wiadomość |
mariola 784
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 18 Sty 2008 Posty: 220
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 8:50 am kosmetyki
|
|
|
Witam wszystkich i mam male pytanko odnosnie kosmetykow .Nielicze na to ze znajde tutaj jakies polskie kosmetyki bo niema na to szansy ale moze ktos gdzies widzial w jakims sklepie taki zwykly clean& clear zel przeciw wagrom.Tylko to mnie nie alergizuje niemoge uzywac niczego wiecej.moze w jakims polskim sklepie w hadze lub holenderskim . Mieszkam w amsterdamie i tutaj nie moglam tego znalesc chyba ze cos przeoczylam Niedlugo bede jechala do polski ale jeszcze niewiem kiedy to moge cos kupic jak by ktos cos potrzebowal .. |
|
|
|
|
ajax4ever
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 11:36 pm Re: kosmetyki
|
|
|
mariola 784 napisał/a: | Witam wszystkich i mam male pytanko odnosnie kosmetykow .Nielicze na to ze znajde tutaj jakies polskie kosmetyki bo niema na to szansy ale moze ktos gdzies widzial w jakims sklepie taki zwykly clean& clear zel przeciw wagrom.Tylko to mnie nie alergizuje niemoge uzywac niczego wiecej.moze w jakims polskim sklepie w hadze lub holenderskim . Mieszkam w amsterdamie i tutaj nie moglam tego znalesc chyba ze cos przeoczylam Niedlugo bede jechala do polski ale jeszcze niewiem kiedy to moge cos kupic jak by ktos cos potrzebowal .. |
Z tego co ja wiem to kosmetyki clean& clear są wszędzie do kupienia, ponieważ jest to firma której produkty znajdują się na każdym rynku...
Jak się mylę, to niech mnie koś poprawi |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 10:50 am
|
|
|
Witam cie serdecznie i wierze ze chciales mi pomoc.Ja tez myslalam ze nie bedzie z tym problemu nasz polski rynek jest tym poprostu zasypany gdzie nie wejdziesz do sklepu tam wszystko kupisz .gdy bywalam gosciem w holandii mialam to zawsze ze soba .A teraz chcialam to kupic mieszkajac w holandii iiii jest owszem clerasil ale to nie dlamnie .Wiec z tad moja prosba moze ktos wypatrzy w sklepach akuratnie ta marke bo mi sie nie udalo.pozdrawiam. |
|
|
|
|
Italania
Gaduła
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 11:59 am
|
|
|
Zobacz w Etos,przy kremach do twarzy,najczesciej na dolnych polkach.Naprawde sa prawie w kazdym kosmetycznym.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
rusalka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 9:20 pm
|
|
|
kup sobie zel z garniera wlasnie przeciw wągrom kosztuje kolo 6 e ale warto uywam go juz dlugo i juz nie mam takich problemow |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 10:31 pm kosmetyki.
|
|
|
Witam dziekuje za rade ale juz go kupilam nawet fajnie mi sie komponuje w lazience i nic po zatym tak mnie wysuszyl ze teraz doprowadzam skore do porzadku .Teraz juz wiem ze tych kosmetykow nie ma w holandii niema ich nawet w holenderskich sklepach internetowych.Pozostaja mi tylko zakupy w polsce.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Ewa P
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 546 Skąd: NL
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 3:47 pm
|
|
|
Jesli potrzebujesz jaki zel przeciw wypryskom, moze zaproponuje Ci produkt firmy Avon?? kazdy zna dobrze ta firme, a ja czesto jestem w Polsce i przywoze kosmetyki na sprzedaz.
http://www.avonpolska.pl/e-katalog/katalog11.html to jest link do katalogu online, zl przeliczam na euro, wiec sprzedaje w normalnych cenach te produkty + koszt wysylki. W przeliczeniu na euro ceny wychodza naprawde bardzo korzystnie w porownaniu z holenderskim Avonem. Zeby przegladac katalog, na gorze trzeba wpisywac strony parzyste, czli 2, 4, 6, itd
)
Pozdrawiam |
|
|
|
|
ataga
PRZYJACIEL FORUM
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 478 Skąd: Limburg
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 3:49 pm
|
|
|
ja proponuje krem punktowy Normaderm Vichy w aptekach, jest naprawde super... |
_________________ Wlasciwoscia czlowieka jest bladzic, glupiego- w bledzie trwac.
Cyceron |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 7:05 pm
|
|
|
Bardzo podobaja mi sie kosmetyki avonu bylam kiedys konsultantka wyprubowalam wszystkich kosmetykow ale niestety wiekszosc mnie uczula szczegolnie kremy do twarzy.Musialam zrezygnowac bo nie potrafie udawac ze cos jest super kiedy nie jest super dla wszystkich.pozdrawiam . |
|
|
|
|
Ewa P
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 7:15 pm
|
|
|
Oczywiscie ze nie dla wszystkich jest wszystko, to byla oczywiscie propozycja. Poza tym, jesli uczulaja Cie kosmetyki, wynika to z tego ze jestes uczulona na ktorys skladnik ktory zawieraja, ale nie musi oznaczac to ze kompletnie wszystko w danym kosmetyku jest nie dla Ciebie.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 7:25 pm
|
|
|
Wiem ze nie wszystko w kosmetyku uczula wlasnie od niedawna wzielam sie za poszukiwania co to moze byc moze uda mi sie na tyle to wszystko rozszyfrowac zebym mogla naprzyklad isc do sklepu i kupic sobie jakis krem nie myslac o tym ze zaraz cos mnie wysypie.Tak mam tez z perfumami wiem napewno ze zle sie czuje po perfumach ktore zawieraja pizmo .Daglasa i sefore musze omijac z daleka najgorsze jest to ze na dziewczynach tez czuje ten zapach momentalnie mi slabo.No coz to sie nazywa Pech. |
|
|
|
|
Ewa P
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 7:40 pm
|
|
|
Hmmm, no to fakt, czasem nie jest latwo. A moze poprostu uczula Cie alkohol, ktory jest w kosmetykach, lub to ze sa perfumowane. Jesli nie mozesz uzywac kosmetykow z wyciagiem z owocow, to tez mozliwe jest ze masz uczulenie na kwasy owocowe, ktore teraz sa bardzo popularne praktycznie wszedzie. Chyba najbezpieczniej poprostu kupic cos z serii antyalergic, czyli poprostu bez zadnych ulepszen.Z tego co mi przychodzi do glowy to ta polska seria AA.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 8:48 am
|
|
|
Mam goraca prosbe do kobitek ktore sa lub beda w polsce a mieszkaja w amsterdamie lub bliskich okolicach o zakup kosmetykow .Panowie jezeli beda tak mili tez moga mi pomoc.Nie jest to skaplikowany zakup.Prosze o info na priv.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
izarob
Poczatkujacy izarob
Wiek: 46 Dołączyła: 13 Kwi 2008 Posty: 9 Skąd: Łask-Amsterdam
|
Wysłany: Śro Wrz 10, 2008 11:37 am
|
|
|
Witam ja bede w amsterdamie w sobotę jesli cos chcesz to napisz na forum lub zadzwon do mnie moje imię Iza nr.tel. 663-680-839 potem podam ci nr w holandi żeby skątaktowac sie pozdrawiam |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
|
Wysłany: Śro Wrz 10, 2008 12:56 pm
|
|
|