Przesunięty przez: pawel1979 Sob Paź 04, 2008 9:46 pm |
Zalogowanie sie na forum - problem |
Autor |
Wiadomość |
nollewska
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 8 razy Dołączyła: 24 Sie 2006 Posty: 547 Skąd: Veghel/Torrevieja
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 10:51 pm Zalogowanie sie na forum - problem
|
|
|
Od dluzszego czasu mam problem z zalogowaniem sie na to forum.
Problem polega na tym, iz aby zalogowac sie na forum, musze tej czynnosci dokonywac dwukrotnie, gdyz inaczej nie ma szans.
Ten problem jest od mniej wiecej roku czasu. W miedzyczasie instalowalam od nowa Windows, gdyz byla taka potrzeba,ale problem zalogowania sie pozostala taki sam.
Na inne forum loguje sie bezproblemowo.
Czy ktos z Was ma podobny problem?
Czy ktos moze mi doradzic co moze byc przyczyna lub co nalezy zrobic w tej kwestii? |
_________________ Nollewska
www.kancelariabean.com
Kancelaria Podatkowa On-line |
|
|
|
|
MiniSmurfin

Pomogła: 40 razy Dołączyła: 19 Kwi 2008 Posty: 733 Skąd: Alphen a/d Rijn
|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 4:31 pm Intenet Explorer 7
|
|
|
Jesli pozwolisz dopne sie do tematu u mnie problem wyglada troszke inaczej.Loguje sie bez problemow ale jak chce wracac na poprzednia strone, czy tez po wysylaniu postow wyskakuje mi wiadomosc, ze polaczenie zostalo przerwane.Po kliknieciu F5 wyskakuje mi znow, ze strony nie moze wyswietlic, musze jeszcze raz odswiezac i wtedy jestem znow na forum. Dzieje sie to tylko tutaj i bardzo czesto, zainstalowalam odnowa IE7 i nic wiec przenioslam sie na Mozille (brzydkie i powolne) no ale dziala
Moze ktos ma podobny problem ?
Pozdrawiam |
|
|
|
|
LeGolas
Super gaduła

Pomógł: 11 razy Wiek: 36 Dołączył: 10 Lip 2008 Posty: 271 Skąd: Zwanenburg
|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 5:48 pm
|
|
|
Od kiedy to Moziila jest wolna??!!Chyba uzywasz Mozilli 3.0 bo dwójka chodzi wysmienicie!!!!Może spróbujcie logować sie przez Opere?? |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
ohmin
Gaduła

Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 128 Skąd: Sucha Beskidzka
|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 5:56 pm
|
|
|
I tutaj prośba do administracji o wyczyszczenie CACHE Forum, podejrzewam ze to jest powodem, z tym że nie na pewno...
[ Dodano: Sob Paź 04, 2008 5:59 pm ]
Cytat: | Od kiedy to Moziila jest wolna??!!Chyba uzywasz Mozilli 3.0 bo dwójka chodzi wysmienicie!!!!Może spróbujcie logować sie przez Opere?? |
Ja mam Mozillę 3.0.3 i chodzi super, tylko z niej korzystam, ale wydaje mi się ze przeglądarka nie ma nic do tego, Forum to skrypt PHP, a za to odpowiedzialny jest bardziej serwer, a mniej przeglądarka |
|
|
|
|
nollewska

Pomogła: 8 razy Dołączyła: 24 Sie 2006 Posty: 547 Skąd: Veghel/Torrevieja
|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 6:31 pm
|
|
|
Dzieki za podpowiedzi, wlasnie zalogowalam sie przez Mozille i to za pierwszym razem!
Widocznie IE7 cos niezbyt dobrze dziala, gdyz zawsze logowalam sie z IE7. |
_________________ Nollewska
www.kancelariabean.com
Kancelaria Podatkowa On-line |
|
|
|
|
ohmin
Gaduła

Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 128 Skąd: Sucha Beskidzka
|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 6:34 pm
|
|
|
Powinnaś sie logować bez problemu i w tej i w tej, ja w Mozilli miałem problemy z logowaniem na wyjechanych, do czasu a ż wyczyściłem Cache...no ale skoro działa to siuper |
|
|
|
|
pawel1979
Mega gaduła
|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 9:41 pm
|
|
|
ohmin napisał/a: | I tutaj prośba do administracji o wyczyszczenie CACHE Forum, |
to nie wina CACHE są przejściowe problemy z serwerem i od tego strona może działać czasami nieco wolniej ale to juz jest nie zależne od nas
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez pawel1979 Sob Paź 04, 2008 9:46 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|