Przesunięty przez: Gochna H Nie Wrz 13, 2009 9:01 pm |
kto ma komputerek do dostępu internetowego a abn amro?? |
Autor |
Wiadomość |
iwona.k
Poczatkujacy iwona.k
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 7:29 pm kto ma komputerek do dostępu internetowego a abn amro??
|
|
|
czy ktoś ma komputerek do dostępu internetowego e-definer 2 ?? probuje uruchomić ale nie chce mi działać, podłączam kabel usb, loguję się na stronę gdzie wybierasz , który masz e-definer , wprowadzam numer konta i numer karty, wkładam kartę i nic się nie pokazuje na wyświetlaczu. nie wiem czy trzeba jakies specjalne oprogramowanie czy sterowniki?? komputer mam z polskim windowsem.
pomóżcie |
|
|
|
|
waldzio_lodz
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 10:36 pm
|
|
|
Nie wiem co zle robisz i juz slabo pamietam jak pierwszy raz to podlaczylem ale nie podlaczasz tego do komputera. Po prostu wchodzisz na strone podajesz numer konta i wkladasz karte (koniecznie chipem do przodu i karta do gory). Nastepnie wybierasz opcje logowania i podajesz PIN dzieki czemu uzyskujesz kod dzieki ktoremu mozesz sie zalogowac.
Jesli nie dziala w ogole znaczy sei ze nie masz zasilania(bateria?) lub co nie wydaje mi sie mozliwe zle wkladasz karte. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Mario997
Poczatkujacy Mariusz K.
Wiek: 39 Dołączył: 02 Lut 2009 Posty: 23 Skąd: Amersfoort
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 3:52 pm
|
|
|
Musisz sciągnąć i zainstalowac sterowniki do urządzenia
[ Dodano: Pon Wrz 21, 2009 3:57 pm ]
Dostepne sa na stronce musisz poszukac, nie pamietam juz gdzie ale tez szukalem z 15 - 20 minut |
_________________ Mariusz K. |
|
|
|
|
Jagoda97
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 04 Gru 2008 Posty: 802
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 7:20 pm
|
|
|
Na stronie internet bankiren
-wprowadzasz nr konta
-nr karty
- klikasz OK pod spodem
powinien Ci sie pokazac nr
-wkladasz karte do komputerka
-wprowadzasz swoj pin
-OK
wprowadzasz nr, ktory Ci sie wyswietlil na str internet bankiren
-Ok
-pokazuje sie cod cyfrowy
-ten kod wpisujesz na str internet bankiren
-klikasz pod spodem OK |
|
|
|
|
patrycja0923
Poczatkujacy patrycja0923
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 10:17 pm
|
|
|
wszystko ok, tylko nie podlaczaj kabla.i koniecznie musisz zaznaczyc na stronie logowania, ze uzywasz e-dentifier 2.powodzenia! |
Ostatnio zmieniony przez patrycja0923 Pon Wrz 21, 2009 10:19 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|