Magazyn |
Autor |
Wiadomość |
rafipl
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 2:08 pm Magazyn
|
|
|
Witam, mam oferte pracy w magazynach z iPodami. Moze ktos tam pracowal, bo chetnie dowidzialbym sie czegos wiecej o tej pracy |
Ostatnio zmieniony przez Administrator2 Pią Wrz 11, 2009 6:46 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
xXx
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 3:25 pm
|
|
|
To moze napisz jeszcze jaka firma i gdzie, zeby konkretnie bylo wiadomo. Ja pracowalam na iPodach, ale nie wiem czy to ta sama firma. |
|
|
|
|
rafipl
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 3:39 pm
|
|
|
Podobno gdzies kolo Tilburga wiecej nie wiem |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
xXx
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Sie 30, 2009 6:31 pm
|
|
|
No to duzo wiesz Ja nie pomoge, bo to raczej GDZIES kolo Tilburga nie bylo. Pracowalam w Venray we Flextronic .
pozdrawiam. |
|
|
|
|
rafaelos
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 10:19 am Re: Magazyn
|
|
|
rafipl napisał/a: | Witam, mam oferte pracy w magazynach z iPodami. Moze ktos tam pracowal, bo chetnie dowidzialbym sie czegos wiecej o tej pracy |
Jak dostane wypłatę to napisze więcej ale odradzam domyślam się ze chodzi o firmę Eurostar25 a praca w Syncreon, |
|
|
|
|
btfly
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 2:35 pm
|
|
|
Ja pracowałam przez 1,5 roku, a co chciałbyś wiedzieć? |
|
|
|
|
martensetka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 10:18 am
|
|
|
Witam!
Chętnie dowiedziałabym sie czegoś na temat pracy w Syncreon. W poniedziałek zaczynam przez Tempo-Team Werknet z Tilburga.
Moje pytanka to:
Czy rzeczywiście jest to ciężka praca czy wszystko zależy od podejscia? oraz Czy są problemy w załatwianiu dni wolnych lub by móc wczesniej urwac sie z pracy?Mam kilka urzędowych spraw do załatwienia i już się boje ze beda robic problemy |
|
|
|
|
btfly
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 5:22 pm
|
|
|
Praca sama w sobie nie jest ciężka, jeżeli będziesz na dziale grawerującym ipody tzw. etchingu to cała praca polega na skanowaniu kodów kreskowych z opakowania i rozpakowania i poda, laser go wygraweruje, i spowrotem jest pakowany, po czym później na stanowiskach jest znowu skanowany i wysyłany do klienta;) Cała tajemnica pracy w Syncreonie;) Co do godzin... ponieważ wszedł nowy model ipoda jest baaardzo dużo pracy i pracuje się najprawdopodobnie na dwie zmiany po 12 godzin. Ale jak skończy się to szaleństwo to jest spoko, jedna zmiana po 8. Wolne zależy od supervisora, no i narazie przez dwa-trzy tygodnie, nie liczyłabym na to.
Pozdrawiam i życzę powodzenia:) |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Wrz 11, 2009 5:56 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
MartaAmsterdam
Gaduła
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 03 Paź 2007 Posty: 102 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 11:23 pm
|
|
|
Dostajecie iPody gratis? |
|
|
|
|
mamqa
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 10 Cze 2009 Posty: 592
|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 9:38 am
|
|
|
MartaAmsterdam napisał/a: | Dostajecie iPody gratis? |
Ja dostałam |
_________________ "Mam tylko jedno skrzydło
To prawie tak jak anioł" |
|
|
|
|
biały murzyn
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 7:57 pm
|
|
|
co za kłamstwa wypisujesz dostałas ipoda chyba od babci a nie od tej firmy. Cała prawda jest taka ze teraz jest praca ale jak sie skonczy to pracuje sie po 2-3 godziny a o wolnym to mozecie pomazyc.Traktuja ludzi jak maszyny ty masz pracowac a nie pytac o nic duzo by trzeba pisac ogólnie nie polecam syf kiła i mogiła |
|
|
|
|
mamqa
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 10 Cze 2009 Posty: 592
|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 8:41 pm
|
|
|
biały murzyn napisał/a: | co za kłamstwa wypisujesz dostałas ipoda chyba od babci a nie od tej firmy |
A napisałam że od tej firmy? Dostałam ipoda z flextronica dwa lata temu, wtedy jednorazowo dali ponad 200 osobom. |
_________________ "Mam tylko jedno skrzydło
To prawie tak jak anioł" |
|
|
|
|
siemej
Gaduła
|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 9:17 pm
|
|
|
bialy murzyn ma racje....potrafia sciagnac 50 ludzi na tydzien czasu po czym ich wywalaja bo nie ma pracy. Jezeli ktos ma w planach zostac na dluzej to niech raczej pomarzy sobie o urlopie po 8 tygodniach. Prawdopodobnie juz po nim nie wroca. Dlaczego? Dlatego, ze dla firmy "za wczesnie" chcieli urlopu. Minimum to chyba 3 miesiace zeby dali urlop i to jeszcze z jaka laska. Godzin nigdy niewiadomo ile. Jeden dzien pracujesz 12 godzin a na drugi 5 albo wcale. |
_________________ niewazne ile mamy....zawsze chcemy wiecej.... |
|
|
|
|
rafaelos
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 10:38 am
|
|
|
Pracowałem tam 4 dni bo dłużej nie wytrzymałem tej hustawki godzin raz 12 raz 6 a innym razem wcale. |
|
|
|
|
|