NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Uwaga na ConAct
Autor Wiadomość
xxrogal 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Wrz 08, 2010 11:53 am   Uwaga na ConAct

Witam wszystkich czytających ten post

po pierwsze, jesli jestes dziewczyna i chcesz jecha do tego biura to uważaj nie jedz sama bo tylko czekaja na takie Polki (Shain Muhtar i Uno)

Po drugie, ludzie na Mieszkaniach czekaja na prace a oni co chwile nowe osoby sciagaja do pracy (nie jedz przez Bartka bo on kase za to bierze od nich.) Ludzie musza placic za ich mieszkania (okropne warunki) i ida moze 2 lub trzy razy na tydzien do pracy, a co jakiś czas nowe busy z ludzmi przyjezdzaja. Ja siedzialam 3 tygodnie bez pracy i co chwile mowili ze juz praca bedzie to zjecvhalam do Polski.

Po trzecie. Jeśli nie masz sofii numeru lepiej sam/a go sobie zalatw, bo u nich to trwa minimum 5 tygodni, a wypłaty wtedy nie dostaniesz tylko czekasz i jedziesz na zaliczkach a od kazdej biora po 5 euro.

Po czwarte. O swoje pieniadze rowniez trzeba sie prosic, prawie zawsze za malo przeleja albo wogle, wtedy mowiua ze to wina ksiegowego i ze wyrownanie zrobia w przyszlym tygodniu i tak co tydzien.

Po piate. Zewolnia cie z pracy wtedy nie dostajesz kasy za ten dzien nawet jesli robisz 6 godzin.

Po szóste. I tak wiem ze mimo tych opini co sa na internecie wiekszosc dalej bedzie dla nicgh pracowala, ale chcialbym wlasnie te osoby ostrzec aby nie pokazaly ze na wszystko sie godza co oni chca, bo wtedy oni to wykporzystaja. A shain mimo tego ze ma zone i kochanke (Polkie brzydka w okularach) to i tak przychodzi do samotnych dziewczyn w Pokojach.

Prosze innych o opinie rowniez na temat tego biura ja pracowalam u nich 4 tygodnie i nie polecam nikomu wiecej tam robic.

Odetta 
Poczatkujacy
Odetta

Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 10:25 am   

Witam...to co kolezanka napisala na temat ConAct jest absolutna prawda...nie polecam tej firmy gdyz to oszusci i parszywe swinie...pracowalam tam u nich przez jakis czas i na zdrowy rozum sama sobie sie dziwie ze dalam rade u nich tyle wytrzymac(prawie 2 lata)a stresu sie najadlam ze ojej...to co potrafia najlepiej to wykonczyc czlowieka i wyprowadzic z rownowagi...zamiast zajmowac sie praca jak trzeba to zajmuja sie dziewczynami i tylko czekaja na okazje zeby zabajezyc do ktorejs...dlatego naprawde zwroccie uwage na to co kolezanka wczesniej napisala bo napisala szczera prawde...nie warto sie fatygowac do nich bo szkoda waszego cennego czasu...dziewczyny ktore jada tam same naprawde maja przechlapane az trudno uwiezyc co oni wyprawiaja...Muhtar Sahin Bulent to chyba najwieksze bezmozgi...Sahin z zona i kochanka(dla sprostowania jego kochanka to nie polka tylko litwinka)Muhtar z zona i piecioma kochankami(byc moze wiecej)A Bulent z zona i zamiarem wyrwania jakiejs dziewczyny(tylko nie zabardzo mu to wychodzi...co nie jest dziwne)dlatego popieram wszystkich ktorzy maja takie zdanie na ich temat i zakonczyli u nich prace:)dziekuje i pozdrawiam serdecznie

kuntjesquad 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 2:06 pm   oszuści!!

chciałbym dołączyć równiez moją opinie na temat tego pseudo biura.Każdemu pracownikowi odliczane sa również tak zwane serwices costen ,poprzednio ETkosten,na początku odliczali od każdej przepracowanej godziny 0.45 euro a teraz 13 euro na tydzień,gdy zapytałem co tą sa za koszta usłyszałem że za wynajem mieszkań co dziwne w moim przypadku,kiedy mam własne mieszkanie i dojeżdzałem do pracy własnym samochodem ,po drążeniu dalej tego tematu zostałem zwolniony ,i teraz mam proble z uzyskaniem ostatniej tygodniówki i wakacyjnego ,nie mówiąc juz o nieprawnie odciąganych kosztach! Dodam że pracowałem przez Unala,pojechałem do biura w Maasland a tam tez nie uzyskałem odpowiedzi,wynika z tego iż koszta to haracz za pracę a wysokośc zależna jest od tego przez jakiego turka pracujesz.nie pozostawię tej sprawy w ten sposob i reszcie pracowników radzę tak samo,nie dajcie się oszukiwać,ja z tą sprawą wybieram się do adwokata i inspekcji pracy.pozdrawiam

Odetta 
Poczatkujacy
Odetta

Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 8:01 pm   

Cale to PSEUDO biuro(jak to kolega wyzej nazwal...pieknie brzmi)jest o kant dupy otluc a te >>>cenzura<<< to po jednych pieniadzach...za szmaty i do kanalu wszystkich...bez wyjatku!nie trac czasu i do adwokata idz a bac sie maja czego bo burdel tam jest ze ho ho...pozdrawiam serdecznie:)

aaniaab
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Sie 14, 2012 9:52 pm   

Witam
Poszukuje osób oszukanych przez ConAct. PILNE. Proszę pisać na gg 6497772.

Odpowiedz do tematu