Angifte 2008-nowy program |
Autor |
Wiadomość |
Pyzdra
Poczatkujacy

|
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 1:05 pm Angifte 2008-nowy program
|
|
|
Witam,mam pytanie do osób znających temat rozliczenia podatku,od dziś można ściągnąć program do rozliczenia się z podatku za tamten rok gdzie wszystkie swoje dane będą już automatycznie wypełnione jak ma się DigID.
Pobrałem i rzeczywiście wszystko tam już jest,jednak mam pytanie do osób które same już wypełniały coś takiego i mają kupiony dom,co mam wypełnić w podpunkcie
-Eigen woning wpisałem już: WOZ, Eigenwoningschuld op 31-12-2008, oraz Aftrekbare rente i na końcu wychodzi mi że dostane 21 euro, czy mam coś jeszcze gdzieś dopisać? |
|
|
|
|
magdaholland
Nieśmiały użytkownik Mysia Pysia :)

Pomogła: 1 raz Wiek: 44 Dołączyła: 31 Mar 2008 Posty: 70 Skąd: Nibylandia :D
|
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 11:30 pm
|
|
|
Witam.
Ja rowniez sciagnelam program do rozliczenia podatku za 2008 rok.Mam digi code i faktycznie wszystkie dane mi wyskoczyly poza dwoma brakujacymi jaaropgrafami (nie ma tam danych z dwoch jaaropgrafow).Co mam zrobic w takim wypaku??Czekac??Moze one jeszcze nie "dotarly" do Belastingdienst?? |
|
|
|
|
januszjb
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 5:09 am
|
|
|
Normalnie sama dopisz to co brakuje |
|
|
|
|
magdaholland
Nieśmiały użytkownik Mysia Pysia :)

Pomogła: 1 raz Wiek: 44 Dołączyła: 31 Mar 2008 Posty: 70 Skąd: Nibylandia :D
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 10:51 am
|
|
|
januszjb, niestety nie moge dopisac.Probuje ale nie da sie tam nic odpisac.Jak to zrobic??? |
|
|
|
|
Jarek123
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 11:13 am
|
|
|
ja też zaczęłam wypełniać ale w końcu się pogubiłam i odpuściłam |
|
|
|
|
Witch01
Mega gaduła Witch

Pomogła: 57 razy Dołączyła: 14 Mar 2008 Posty: 1196
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 12:35 pm
|
|
|
magdaholland napisał/a: | januszjb, niestety nie moge dopisac.Probuje ale nie da sie tam nic odpisac.Jak to zrobic??? |
Po lewej stronie kliknij na - Box 1. Werk en woning a nastepnie nizej na - loon,pensioen e.d. i juz mozesz dopisywac albo zmieniac dane odnosnie dochodow. |
|
|
|
|
OogAppel
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 12:23 pm
|
|
|
Hej! Ja niestety nie mam elektronicznego podpisu, dlatego nie mogę rozliczyć się przez Internet. Belasting wysłał mi formę 2008 C wraz z opisem jak uzupełnić ją krok po kroku.
Wysłali też formularz z danymi osobowymi, gdzie mam podać holenderski nr konta.
Czy ktoś z was wie, czy mogę podać im polski numer konta?
Z góry dziękuję za odpowiedź. |
_________________ Wie niet sterk is, moet slim zijn |
|
|
|
|
Szakalek
Poczatkujacy

|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 8:39 pm
|
|
|
OogAppel napisał/a: | Hej! Ja niestety nie mam elektronicznego podpisu, dlatego nie mogę rozliczyć się przez Internet. Belasting wysłał mi formę 2008 C wraz z opisem jak uzupełnić ją krok po kroku.
Wysłali też formularz z danymi osobowymi, gdzie mam podać holenderski nr konta.
Czy ktoś z was wie, czy mogę podać im polski numer konta?
Z góry dziękuję za odpowiedź. |
Witaj-jasne ze mozesz podac konto Polskie-to juz było na forum wiec poszukaj sobie szczegułów-pozdrawiam-wrazie czego pisz do mnie na priv |
|
|
|
|
|