patrycja0923
Poczatkujacy patrycja0923
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 7:33 pm dziecko chore na chloniaka-czy wiecie jak pomoc?
|
|
|
dzisiaj przegladajac strony Allegro natknelam sie przypadkiem na aukcje charytatywna dla szescioletniej dziewczynki, chorej na chloniaka.w opisie, mama dziewczynki pyta, czy ktos zna jakies metody leczenia, niedostepne w Polsce, czy sa moze jakies leki, ktore mozna kupic za granica.mam do Was ogromna prosbe-popytajcie znajomych, moze sami cos wiecie na ten temat.ja od kiedy zobaczylam zdjecie tej malej, umierajacej dziewczyneczki, nie moge o niczym innym myslec.rodzicow mozna tez wspomoc na aukcji Allegro, ja juz to zrobilam(nr.aukciji 536875160)
link do strony
http://allegro.pl/item536...a_martynki.html
[ Dodano: Pon Sty 26, 2009 11:56 am ]
To jest apel mamy Martynki.
"RATUNKU!MOJE DZIECKO UMIERA!"
"NASZA SMERFETKA" MARTYNKA KRUK ur.05.08.2002r. 1 sierpnia 2008r. zdjagnolizowano u Martynki Chorobę która postawiła nasze życie do góry nogami...CHŁONNIAK NIEZIARNICZNY jest chorobą trudną do wykrycia a jeszcze trudniejszą do wyleczenia.Sprawił,że Martynka stała się bardzo słaba.Nie pamiętam, kiedy ostatnio się śmiała**** .Pozwólmy JEJ jeszcze cieszyc się życiem.Obecnie przebywa z rodzicami w Klinicznym Szpitalu Dziecięcym im.Gębali w Lublinie na oddz.Hematologii i Onkologii. Prosimy o pomoc finansową i oddanie krwi dla Martynki oraz goracą modlitwę o jej zdrowie ,żeby mogła wygrac z chorobą.Oto numer konta gdzie można finansowo wesprzeć MARTYNKĘ STOWARZYSZENIE NA RZECZ DZIECI Z CHOROBAMI KRWI W LUBLINIE. ING BANK ŚLĄSKI o./LUBLIN nr 73 1050 1953 1000 0022 7177 0576. z dopiskiem dla MARTYNKI KRUK. UWAGA BARDZO WAŻNE!!! Wszystkie zebrane środki finansowe nie są środkami o charakterze prywatnym,tylko mają charakter środków społecznych. W związku z tym podlegają wszystkim przepisom finansowym,prawnym i formalnym,które obowiązują SnRDzCK w Lublinie. Wszystkie środki finansowe mogą być przeznaczone WYŁĄCZNIE NA LECZENIE MARTYNKI a my jako rodzice NIE MAMY DOSTĘPU DO NICH,możemy jedynie uzyskac informację na temat aktualnego stanu subkonta,wpływach i ofiarodawcach oraz poczynionych wydatkach i przelewach.Wszystkie pieniążki niewykorzystane przez MARTYNKĘ zostaną przekazane na leczenie innego chorego dziecka
strona, na ktorej mozna zobaczyc histprie Martynki
www.martynakruk.pl
[ Dodano: Pią Sty 30, 2009 10:41 pm ]
http://www.tvn24.pl/%202194945,0,0,0,1,wideo.html |
|