NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
dziecko chore na chloniaka-czy wiecie jak pomoc?
Autor Wiadomość
patrycja0923 
Poczatkujacy
patrycja0923

Wysłany: Sob Sty 24, 2009 7:33 pm   dziecko chore na chloniaka-czy wiecie jak pomoc?

dzisiaj przegladajac strony Allegro natknelam sie przypadkiem na aukcje charytatywna dla szescioletniej dziewczynki, chorej na chloniaka.w opisie, mama dziewczynki pyta, czy ktos zna jakies metody leczenia, niedostepne w Polsce, czy sa moze jakies leki, ktore mozna kupic za granica.mam do Was ogromna prosbe-popytajcie znajomych, moze sami cos wiecie na ten temat.ja od kiedy zobaczylam zdjecie tej malej, umierajacej dziewczyneczki, nie moge o niczym innym myslec.rodzicow mozna tez wspomoc na aukcji Allegro, ja juz to zrobilam(nr.aukciji 536875160)
link do strony
http://allegro.pl/item536...a_martynki.html

[ Dodano: Pon Sty 26, 2009 11:56 am ]
To jest apel mamy Martynki.
"RATUNKU!MOJE DZIECKO UMIERA!"

"NASZA SMERFETKA" MARTYNKA KRUK ur.05.08.2002r. 1 sierpnia 2008r. zdjagnolizowano u Martynki Chorobę która postawiła nasze życie do góry nogami...CHŁONNIAK NIEZIARNICZNY jest chorobą trudną do wykrycia a jeszcze trudniejszą do wyleczenia.Sprawił,że Martynka stała się bardzo słaba.Nie pamiętam, kiedy ostatnio się śmiała**** .Pozwólmy JEJ jeszcze cieszyc się życiem.Obecnie przebywa z rodzicami w Klinicznym Szpitalu Dziecięcym im.Gębali w Lublinie na oddz.Hematologii i Onkologii. Prosimy o pomoc finansową i oddanie krwi dla Martynki oraz goracą modlitwę o jej zdrowie ,żeby mogła wygrac z chorobą.Oto numer konta gdzie można finansowo wesprzeć MARTYNKĘ STOWARZYSZENIE NA RZECZ DZIECI Z CHOROBAMI KRWI W LUBLINIE. ING BANK ŚLĄSKI o./LUBLIN nr 73 1050 1953 1000 0022 7177 0576. z dopiskiem dla MARTYNKI KRUK. UWAGA BARDZO WAŻNE!!! Wszystkie zebrane środki finansowe nie są środkami o charakterze prywatnym,tylko mają charakter środków społecznych. W związku z tym podlegają wszystkim przepisom finansowym,prawnym i formalnym,które obowiązują SnRDzCK w Lublinie. Wszystkie środki finansowe mogą być przeznaczone WYŁĄCZNIE NA LECZENIE MARTYNKI a my jako rodzice NIE MAMY DOSTĘPU DO NICH,możemy jedynie uzyskac informację na temat aktualnego stanu subkonta,wpływach i ofiarodawcach oraz poczynionych wydatkach i przelewach.Wszystkie pieniążki niewykorzystane przez MARTYNKĘ zostaną przekazane na leczenie innego chorego dziecka

strona, na ktorej mozna zobaczyc histprie Martynki
www.martynakruk.pl :061:

[ Dodano: Pią Sty 30, 2009 10:41 pm ]
http://www.tvn24.pl/%202194945,0,0,0,1,wideo.html

Odpowiedz do tematu