Wysłany: Pią Sie 17, 2007 9:54 am Czy ktos zna miejsca gdzie mozna kupic opony i felgi??
Witam
tak jak wyzej w pytaniu czy ktos zna miejsca gdzie mozna kupic opony i felgi do mazdy wszystkie znane mi stronki internetowe juz przejzalam i nie ma nic co moglo by mnie interesowac . Slyszalam ze mozna kupic gdzies w rotterdamie i amsterdamiej jednak dokladnego adresu nie mam moze ktos z was zna to prosze o pomoc .Dzieki.
_________________ Życie jest za krótkie żeby pić marne wino
Życie jest za krótkie by miłości dać zginąć
Życie jest za krótkie żeby się nie spieszyć
Życie jest za krótkie by się nim nie cieszyć
Na pierwszym miejscu to oczywiscie marktplats ale pewnie juz zwiedzilas ta stronke. Ostatnio mialem ten sam problem, tylko interesowaly mnie oponki uzywane. Zapytalem przypadkowa osobe na ulicy gdzie znajde jakis secondhand z oponkami itp., holendrzy ja zwykle cierpliwie wytlumaczyli A na miejscu oponek mnostwo, z felgami komplety tez byly i byly tez
nowki. Zaplacilem za dwie oponki (praktycznie nowki) + wywazanie, zakladanie itp. 60 euro - z powodzeniem stargowal bym pewnie na 50, ale przespalem sprawe . Wiec najlepiej spytaj jakiegos faceta na ulicy gdzie mzoesz znalezc takie cos Powodzonka
DZieki zapamietam na przyszlos juz moj maz znalazl w amsterdamie jakis market z oponami pozniej podam dokladny adres moze komus sie przyda
_________________ Życie jest za krótkie żeby pić marne wino
Życie jest za krótkie by miłości dać zginąć
Życie jest za krótkie żeby się nie spieszyć
Życie jest za krótkie by się nim nie cieszyć