dobry fryzjer jakiego mozecie polecic |
Autor |
Wiadomość |
dziamdziucha
|
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 9:45 pm dobry fryzjer jakiego mozecie polecic
|
|
|
Szukam naprawdę dobrego poleconego fryzjera, ktory robi pasemka - Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam, Haga. Takiego, z którego naprawdę byłyście zadowolone. Pytałam koleżanek, ale nie mogą nikogo polecić bo robią włoski w Polsce. Najlepiej jakby była jeszcze do tego kosmetyczka. |
|
|
|
|
joaśik1001
Poczatkujacy joasik1001
Pomogła: 1 raz Wiek: 39 Dołączyła: 27 Paź 2011 Posty: 31
|
Wysłany: Nie Paź 30, 2011 9:15 pm
|
|
|
Znam dobrze polską fryzjerkę,ma na imię Aneta.Super robi włosy,ma "rękę"Robiłam u niej włosy i za każdym razem byłam zadowolona,to numer do niej0685376867. Do tego niedawno otworzyła salon fryzjerski na Schiedam na pasażu.Gorąco polecam! |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 11:22 am
|
|
|
A ja juz dziekuje wszystkim fryzjerkom, nie wiem jak goraco polecanych nigdy wiecej nie pojde do zadnej pani chocby nawet ta miala scinac zony pilkarzy
teraz tylko i wylacznie ide do gejow-fryzjerow, oni sa najlepsi |
|
|
|
|
angelika30
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 9:41 pm
|
|
|
to daj namiary na takiego fryzjera tez pojde |
_________________ zycie jest piekne tylko ludzie to k....!! |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Wto Lis 01, 2011 11:21 am
|
|
|
angelika30, niestety w NL chodzilam glownie do kobiet i ostatni raz bylam tydz temu u kobiety po czym zdecydowalam ze to byl ostatni raz. Bylam wczesniej 2 razy u mezczyzny i bylam bardzo z niego zadowolona ale on sie wyprowadzil wiec nie moge go polecic.
Natomiast jest jeden fryzjej w Toni&Guy w Hadze ktory wyglada na dobrego ale nie mialam okazji do niego pojsc bo nigdy mi nie pasowaly godziny i dlugo trzeba bylo czekac na wizyty. Juz nie pamietam jak ma na imie ale byl top stylista i mal duzo tatuazy na ciele, na szyji, uszach. Scinala mnie tam Natasha i Lorraine wczesniej ale nie polecam ich jezeli masz krotka fryzure. Szcegolnie Lorraine odradzam bylam baaardzo niezadowolona z jej pracy co jest dziwne poniewaz ona jest menagerem tego salonu co by swiadczylo o jej duzym doswiadczeniu. |
|
|
|
|
djacia
Poczatkujacy ;)
|
Wysłany: Wto Lis 01, 2011 7:51 pm
|
|
|
WITAM:)
CZy ktos jest w stanie mi POLECIC DOBRA polska FRYZJERKE w TIEL badz bliskie okolice
Mam 4 osobowa rodzinke i bardzo mi zalezy na wizycie w salonie pozdrawiam |
_________________ kolastyna |
|
|
|
|
zania36
|
Wysłany: Śro Sty 29, 2014 9:04 am
|
|
|
Czy mógł by ktoś polecić dobrego fryzjera z Tiel lub okolic? Najlepiej Polke,gdyz nie znam jezyka. |
|
|
|
|
julita222
julita222
|
Wysłany: Sob Gru 13, 2014 3:01 pm
|
|
|
edytowane
nie umieszczaj na forum postow reklamujacych wlasne uslugi |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Gru 13, 2014 3:46 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|