Firmy bukmacherskie |
Autor |
Wiadomość |
vas23
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 7:09 pm Firmy bukmacherskie
|
|
|
Zna ktos jakies firmy bukmacherskie w Rotterdamie lub okolicach albo gra ktos online?jezeli tak prosze o namiary:] |
Ostatnio zmieniony przez vas23 Pią Kwi 03, 2009 7:10 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Coccolinco
Super gaduła
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 7:14 pm
|
|
|
Meczyki się obstawia w salonikach z prasą, np Primera |
|
|
|
|
vas23
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Kwi 03, 2009 9:13 pm
|
|
|
Nie chodzi mi o TOTO tylko o punkty bukmacherskie lub stronki z ktorych mozna grac online. |
|
|
|
|
Coccolinco
Super gaduła
|
Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 1:17 pm
|
|
|
To nie widziałem tutaj nic takiego, zawsze chodzę tam.. wybiera się od 3 do 6 meczyków na kuponie i czeka na wyniki |
|
|
|
|
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-
Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
Wysłany: Sob Kwi 04, 2009 3:17 pm
|
|
|
Ja gram w Betsson www.betsson.com mozna grac w euro i w zlotowkach
bogata oferta meczy ktore mozna obstawiac na zywo w trakcie ich trwania , polecam stronke www.forum.bukmacherskie.com/ w zakladze promocje, mozna uzyskac info o aktualnych promocjach, czeto buki promuja pierwsza wplate, wtedy ja podwajaja, z warunkami np. 4x obrot gotowki.
drugi buk ktory poelcam to www.bet-at-home.pl na allegro mozna kupic kupony teraz o wartosci 10 euro za 30 złotówek.
Moze dodam, ze wiekszosc internetowych bukmacherow dziala na wiele kraji, wiec zakladajac konto np w betsson mozesz miec w dtrone jezyku polskim, holenderskim, angielskim. Grac w zlotowkach,funtach,euraskach .
Pozdrawiam milego grania i duzych wygranych |
_________________ Pomóż
http://www.poomoc.pl |
|
|
|
|
vas23
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 8:01 pm
|
|
|
Ja mam konto w www.expekt.com ale zarejestrowalem sie w PL i podalem polski adres wiec tu nie moge grac bo obstawianie meczy jest zablokowane...zeby grac w Holandii trzeba sie zarejestrowac na adres Holenderski?(nie mam zameldowania wiec nie wiem czy mozna sie zarejestrowac i podac ten adres na ktorym obecnie jestem)... |
|
|
|
|
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-
Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 6:11 pm
|
|
|
Expekt to jeden z nielicznych bukow, ktory ma takie zasady, zeby grac w buka za granicami kraju, w wiekszosci mozesz podac polski adres lub holenderski, nie potrzeba miec zameldowania, normalnie rejestrujesz sie i grasz, pomijajac wlasnie wspomnianego expekta. Ja zarejestrowalem sie na betsson na polski adres bedac w holandi i gram do tej pory w www.bwin.pl tez mozna tak zrobic (kolega gra) w bet-at-home rowniez i w duzo innych. Polecam poczytac forum bukmacherskie do ktorego linka wkleilem dwa posty wyzej.
Wysokich wygranych |
_________________ Pomóż
http://www.poomoc.pl |
|
|
|
|
pawel1979
Mega gaduła
|
|
|
|
|
marpie7
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 7:09 pm
|
|
|
bukmacherka to zło...lepiej iśc do roboty - wiem z własnego doświadczenia |
_________________ szukajcie a znajdziecie......:) |
|
|
|
|
vas23
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 7:59 pm
|
|
|
okej dzieki za odpowiedz...a czy to złe...hmm...jak sie wygrywa to dla mnie to dobry interes...a praca to swoja droga...a wygrac zawsze mozna;] |
|
|
|
|
marpie7
Nieśmiały użytkownik
|
|
|
|
|
|