Fio_
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 12:41 pm Koncert Simply Red w Amsterdamie
|
|
|
Witam.
A ktos moze wybiera sie na koncert Simply Red'a Do Heineken Music Hall (Amsterdam) w najblizsza srode? [22.04]. Ja wybieram sie sama; nikt z moich tutejszych znajomych nie jest niestety fanem Rudego , i choc na miejscu bedzie multum wielbicieli SR to fajnie by bylo z kims pojechac Startuje z okolic Bredy, w razie czego gdyby ktos byl z okolic.
[ Dodano: Czw Kwi 23, 2009 2:43 pm ]
No coz, topik moze byc zamkniety, nikt sie nie zglosil
A koncert...coz bylam na roznych koncertach w swoim zyciu ale na TAKIM jeszcze nigdy... Mick z zespolem jak zywkle profesjonalny, brzmial jak z plyty, energiczny niestety bardziej niz cala publicznosc razem wzieta. Holendrzy sztywniacy! Kto to widzial stac jak kolek calutki koncert? Nie zaspiewac, ni zabujac sie, nie potupac? Nie bylo tloku, stali obok siebie nawet sie nie dotykacjac , a mieli potem pretensje jak chcialam [holenderski narod wysoki, ja az tak nie]sama, mala, przepraszajac przecisnac sie bardziej w kierunku sceny. Nie slyszalam nigdy o wyimaginowanej rezerwacji miejsc stojacych! I tak jak lubie ten zespol, i tak jak czekalam na ten koncert tak i zupelnie mi obrzydl z braku odpowiedniej satmosfery albo raczej z obcenosci tej zlej i niestety nie bede go dobrze wspominac |
|