|          

| Ocena pracy w IT |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | thomas   Nieśmiały użytkownik

| 

|  Wysłany: Nie Sty 27, 2008 11:17 am   Ocena pracy w IT |   
 |  
               | 
 |  
               | Hej, 
 Jak oceniacie prace w Holandii w branzy IT w porownaniu z Polska ? Zarobki - czy jest taka duza roznica ?, atmosfera w pracy, perespektywy... ?
   |  
				| _________________ Najwieksze slabosci czlowieka:
 watpliwosc i poczucie nizszosci.
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez thomas Nie Sty 27, 2008 11:17 am, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|   |  
      | PawelW   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Pon Sty 28, 2008 12:10 am |   
 |  
               | 
 |  
               | Ja oceniam bardzo dobrze. Przyjechałem tu do pracy zaraz po studiach i wiem, że w Polsce nie dostał bym takich warunków na początek. Zarobki w porządki, jako początkujący mogę zarobić mniej więcej tyle co osoba na średniej pozycji w Polsce a dodatkowo dostałem auto firmowe, laptopa, telefon.
 Atmosfera w pracy bardzo dobra, przyjaźni managerowie, ludzie bardzo mili i pomocni.
 Perspektywy myślę, że są duże, tu można zdobyć bardzo dobre doświadczenie pracując przy projektach z największymi firmami w Holandii, a za kilka lat skoczyć dalej w świat lub wracać do PL w zależności od warunków.

Jeżeli chciałbyś się dowiedzieć więcej szczegółów to pisz na priv.
 W firmie w której pracuje są miejsca pracy i nie ma problemów z przyjmowaniem polaków, pracuje nas już około 45 osób z polski.
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez PawelW Pon Sty 28, 2008 12:10 am, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|   |  
      |  |  |