Ktoś chętny na zwiedzanie ?? |
Autor |
Wiadomość |
thargood
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 10:28 am Ktoś chętny na zwiedzanie ??
|
|
|
Witam... Mam 2 osobowe auto i co weekend prawdopodobnie będę sobie robić wypady.. mogą być w pobliżu ale szykuje też większe..Francja, Belgia, Niemcy, Austria....wszystko co tylko wpadnie do głowy... także zapraszam, bo samemu nie zawsze jest fajnie. |
|
|
|
|
filnec
Gaduła
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 20 Lut 2008 Posty: 168 Skąd: Twente / Hengelo
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 2:02 pm
|
|
|
Hej thargood, jak pewnie zauważyłeś podobny wątek jest już na forum; chcemy pojechać na początek na 2 dni do sąsiednich krajów (wczytaj się), a później zobaczymy, może gdzieś dalej (np dalsza Francja). Auta to nie problem bo większość je ma, tylko zdecydowanie uczestników. Pozdrowionka |
|
|
|
|
RafAms
Gaduła IT Admin
Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Mar 2009 Posty: 105 Skąd: A'dam/Purmerend
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 4:53 pm
|
|
|
Filip ja jestem full zdecydowany <rotfl> |
|
|
|
|
thargood
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 5:57 pm
|
|
|
Acha...czyli wszystko jasne... no dobra...to sam sobie pozwiedzam. |
|
|
|
|
agie
Poczatkujacy
Wiek: 45 Dołączyła: 10 Lis 2008 Posty: 47 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 9:10 pm
|
|
|
hej, ja bardzo chetnie sie dolacze bo predzej snieg spadnie niz zbierze sie duza ekipa (bez obrazy ) a ja dzis wlasnie wrocilam z jednodniowej wycieczki do Antwerpii polecam i chce w nastepna niedziele gdzies na caly dzien wyruszyc i myslalm o najblizszym miasteczku we Francji gdzies na wybrzezu, jak ktos chetny prosze o info a wycieczka juz w nastepna niedziele ) |
|
|
|
|
karolek85
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 4:21 am
|
|
|
ja na weekendy jestem chetny zawsze i wszedzie sam jezdze gdziekolwiek mnie poniesie jak co to jestem dostepny...wystarczy napisac jak cos obejmuje troche dluzszy termin wczesniej napisac a ja zalatwie wolne |
_________________ the pain you feel today will be the strength you feel tomorrow.
Odchudzanie - Odzywki suplementy dla kobiet i mezczyzn zamienniki posilkow porady gg 3845479
http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/powerprotein/ |
|
|
|
|
|