Nokia E51 |
Autor |
Wiadomość |
silver
Poczatkujacy
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Wrz 2007 Posty: 29 Skąd: Rotterdam/Katowice
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 11:21 am Nokia E51
|
|
|
Witam,
mam pytanie do Was lub kogoś kto jest bardziej biegły w obsludze tel. komorkowych niż Ja
Mam Nokie E51 i w zakładce Narzedzia posiadam GPS, nawigacje, dlugość trasy. BYc moze ktoś z Was uzywał tych opcji, wie jak to działa etc. Prosiłbym o pomoc lub jakieś wskazówki |
|
|
|
|
nuska.nl
Gaduła

Pomogła: 3 razy Wiek: 46 Dołączyła: 06 Mar 2009 Posty: 119 Skąd: Kraków/Haga
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 11:38 am
|
|
|
Podłączę się pod Twój temat, bo też obsługa mojego telefonu mnie przerasta ja mam z kolei N79 i denerwuje mnie to, że po przyjściu smsa czy nieodebranym połączeniu, za kilka sekund na zablokowanej klawiaturze wskakuje czarny ekran (nie widać na wyświetlaczu, że coś tam jest). Poprzednie telefony, które miałam albo się podświetlały, albo pojawiała się na wygaszaczu koperta, tutaj nic. Wie ktoś czy można wyłączyć ten czarny wygaszacz? |
|
|
|
|
PapaSmerf82
Nieśmiały użytkownik Szukam Smerfetki:)
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 2:15 pm
|
|
|
Silver jesli chodzi o gps do ciebie to polecam ci wgranie GARMINA lub route 66 te navi daja rade na ":symbianowskich" fonach.Ta dolaczona do nokii jako oryginalny soft potrzebuje neta do neta do sciagniecia mapek.
Szczerze to gdyby Nokia miala na pokladzie WM 6 a nie symbiana to bylby calkiem niezly smartfon |
_________________ Nikogo nie obchodzi juz rasa,naród,ojczyzna Gdzie są teraz tamci ludzie co za Polske przelali swa krew... http://change.menelgame.pl/change_please/3940317/ |
|
|
|
|
magdaholland
Nieśmiały użytkownik Mysia Pysia :)

Pomogła: 1 raz Wiek: 44 Dołączyła: 31 Mar 2008 Posty: 70 Skąd: Nibylandia :D
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 4:51 pm
|
|
|
Witam
A ja mam takie pytanie....
Czy do Noki N73 tez mozna wgrac navigacje??
Pozdrawiam |
|
|
|
|
GSMSERVICE
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 4:55 pm
|
|
|
magdaholland napisał/a: | Witam
A ja mam takie pytanie....
Czy do Noki N73 tez mozna wgrac navigacje??
Pozdrawiam |
Można tylko do poprawnego działania potrzebujesz zewnętrzny odbiornik GPS. |
_________________ GSMSERVICE
0616538721 |
|
|
|
|
|