| Bezprzewodowy internet | 

| Autor | Wiadomość | 

| jersey   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Śro Maj 20, 2009 12:33 pm   Bezprzewodowy internet |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam, 
 czy oprócz T-Mobile jakiś operator w Holandii zajmuje się sprzedażą bezprzewodowego internetu (takiego jak chociażby w Polsce Blue connect Ery). Jeśli tak, to gdzie można coś takiego dostać?

Pozdrawiam
 jersey
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| Coccolinco   Super gaduła

| 

|  Wysłany: Śro Maj 20, 2009 1:44 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Jest,, KPN, Vodafone, Hi   |  | 

|   |  | 

|   | 

| PapaSmerf82   Nieśmiały użytkownik
 Szukam Smerfetki:)

| 

|  Wysłany: Śro Maj 20, 2009 9:52 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | jersey co do tego neta to musisz sie zastanowic do czego go chcesz.Jesli chcesz bezlimitu i miec normalny zasieg (mowa tu o hdspa) to polecam o 20 euro drozszy ale z wiekszym zasiegiem vodafone bo t-mobile ktory ja posiadam ma lipny zasieg.Jak masz wiecej pytan wal na priv |  
				| _________________ Nikogo nie obchodzi juz rasa,naród,ojczyzna Gdzie są teraz tamci ludzie co za Polske przelali swa krew... http://change.menelgame.pl/change_please/3940317/
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| truskawka82   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Nie Maj 31, 2009 3:56 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Ja mam T-mobile ale ja brałam z 1,5 roku temu i nie ten najtanszy pakiet i sobie bardzo chwale.Trzeba isc popytac.W kazdej holenderskiej sieci mozna wziasc taki bezprzewodowy. Wystarcza wyciagi z banku z ostatnich 2 miesiecy ze zarabiasz i mam regularne wpływy na konto i juz.
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| mserwis   Nieśmiały użytkownik
 Robert

| 

|  Wysłany: Śro Cze 24, 2009 9:33 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Polecam Telfort, mam od 3 miesięcy, całkiem nieźle chodzi, nigdy nie miałem problemu. Co najważniejsze jest bez limitu - koszt miesięczny to 29,90 Eur

ale może coś się zmieniło
 Co do pytania gdzie kupić; to są takie wyspecjalizowane punkty w większości sklepów z elektroniką, gdzie mają oferty większości holenderskich operatorów. Podejdź i zapytaj, na pewno coś tam dla Ciebie znajdą.

pozdrawiam
 |  | 

|   |  | 

|   | 

| użytkownik78   Poczatkujacy

Pomogła: 1 raz

| 

|  Wysłany: Sob Cze 27, 2009 11:57 am |   
 |  
               | 
 |  
               | Polecam kpn :] |  | 

|   |  | 

|   | 

| OMD   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Sob Cze 27, 2009 6:54 pm   T-Mobile |   
 |  
               | 
 |  
               | Najgorszy zasięg na terenie Holandii ma niewątpliwie T-Mobile ,zdecydowanie odradzam!Polecam KPN,mam go obecnie,nie ginie sygnał i jestem zadowolony |  | 

|   |  | 

|   | 

| filnec   Gaduła

| 

|  Wysłany: Wto Cze 30, 2009 10:14 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Ja mam internet przez Vodafone. Nie wiem czy jest szybszy od KPN, podejrzewam że jest podobnie (stronki otwierają się w miarę szybko a nawigacja działa średnio). Zasięg do tej pory miałem wszędzie na terenie Holandii, nawet na wyspach wadeńskich. Cena to około 10 euro p/m. Jeśli bierzecie nowy abonament czasami są promocje (ja płacę 5e za miesiąc). Warto się przy tym zaopatrzyć w jakiś touchscreeen, polecam bardzo Nokię 5800 (zajęła 1 miejsce wśród telefonów na http://www.consumentenbond.nl), do tej pory nie zawiodła. Pozdrowionka
   |  | 

|   |  | 

|   | 

| eisabel   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Wto Lip 07, 2009 1:28 pm   UMOWA w vodafone...(koniec) |   
 |  
               | 
 |  
               | no czesc a ja mam takie pytanko. Mam net z Vodafone...umowa na rok..wlasnie dobiegla konca...02.07.2009.. a internet wciaz dziala....czy musze isc zglosic ze niechce kontynuowac? uwazam ze samoistnie niezosatala przedluzona..a moze sie myle???? |  | 

|   |  | 

|   | 

| ewunia1380   Nieśmiały użytkownik

| 

|  Wysłany: Wto Lip 07, 2009 3:08 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | z tego co mi sie wydaje to powinnas z miesiecznym albo 3 miesiecznym terminie zlozyc wymowienie ale moze sie myle. Mialam telefon z vodavone to 3m przed koncem umowy musialam do nich wyslac papierek. Najepiej idz do vodavonu i zapytaj. Pozdrawiam   |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |