NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
czesc pytanie agencja pracy.
Autor Wiadomość
kermit1987
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Sie 14, 2012 5:08 am   czesc pytanie agencja pracy.

Witam prosze o pomoc otóż sytuacja przedstawia sie nastepujaco przyjechalem do pracy sezonowej w holandii maiłem jezdzic wózkiem widłowym wyladawałem na magazynie jako oreder picker z chorymi normami , ktore zeby zrobic trzeba miec za przeproszeniem "nadludzkie zdolności" ok jestem tutaj 6 tygodni i chciałem wyjechac i powiedziano mi ze musze pracowac jeszcze miesiac i wtedy moge wyjechac bo obowiazuje miesieczny okres wypowiedzenia powiedziano mi takze ze zabiora mi 1500 euro jesli wyjade" mamy taki haczyk" jak to pani w biurze powiedziała pracuje 6 tygodni na nocki nie mam zadnego dodatku za to czy możne tak byc ze za godziny nocne nie są płacone dodam jeszcze ze agencja ma swoje wewnetrzne Cao. Proszę o jakies podpowiedzi bo rece mi opadaja juz do tychludzi w biurze zachowuja sie tak jak by wszytskie rozumy pozjadali a ty szaraku "zapiedalaj" bo nic nie dostaniesz i jeszcze Ci zabierzemy. Pracuje 6 dni w tygodniu w niedzile takze mam juz tego serdecznie dosc a za kazda nadgodzinę płacą 80centów wiecej niz stawka normalna czy to jest normalne prosze o pomoc.

suska 
Mega gaduła
Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy
Wysłany: Wto Sie 14, 2012 10:03 am   

Podpisales jakis papier? Jesli tak to albo nawet nie wiesz CO podpisales, albo nic takiego w umowie nie ma i robia Cie w konia, a Ty nie potrafisz sie postawic i wymagac swoich praw na podstawie posiadanej dokumentacji. Nie podpisales nic? To nie ma czym walczyc, Ty przeciwko nim.

tasakk
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Sie 15, 2012 5:39 pm   

Lepiej pochwal się przez jakie biuro pracujesz i na jakiej stawce, wówczas może komuś pomożesz ostrzegając go przed tym pośrednikiem.

Hardomega 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Sie 17, 2012 10:16 am   

Z tego co mi waidomo to nie ma zadnego wypowiedzenia jesli pojechales na sezon bo jak mniemam to jestes w fazie A. wiec przeczytaj dokladne papiery co i jak bo inaczej to z opadnietymi rekami to nic nie zdzialasz

Odpowiedz do tematu