SZTUKI WALKI |
Autor |
Wiadomość |
krystian79
Poczatkujacy cbr1100xx
|
Wysłany: Nie Paź 24, 2010 1:59 pm SZTUKI WALKI
|
|
|
Witam. Czy sa jakies osoby trenujace sztuki walki? Sam trenuje ale chetnie bym wymienil poglady na ten temat. pozdrawiam |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
jso
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 9:16 am
|
|
|
Ćwiczyłem najpierw bjj, potem boks i to drugie było moją miłością. Otarłem się bardzo krótko o judo, ale trafiłem na sekcję dla zaawansowanych, więc nie umiejąc padać było to dla mnie zbyt bolesne doświadczenie, aby kontynuować. Musiałem porzucić ze względów zdrowotnych, więc teraz nic nie trenuję, jedynie pomacham w domu okazjonalnie ciężarkiem. |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
krystian79
Poczatkujacy cbr1100xx
|
Wysłany: Czw Paź 28, 2010 7:31 pm
|
|
|
ja wole sztuki wschodne jednak sam trenuje aikido ale z tego co widze to wiekszosc tu polakow to kury domowe hahaha bez ambici i eeee szkoda gadac pozdrawiam |
|
|
|
|
jso
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Czw Paź 28, 2010 8:17 pm
|
|
|
Moja żona kiedyś trenowała karate shotokan (z wieloma sukcesami narodowymi - myślę, że gdybym podniósł na nią rękę to gorzej bym na tym wyszedł ). Ona też właśnie lubi otoczkę duchową i też to rozumiem po tym moim doświadczeniu z bjj, gdzie była kompletna pustka i wyłącznie fizolsko-techniczna praca, a głowa służyła tylko do podpierania się o matę i przechowywania w niej technik. |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Czw Paź 28, 2010 8:31 pm
|
|
|
krystian79,
Cytat: | ale z tego co widze to wiekszosc tu polakow to kury domowe hahaha bez ambici |
cos mi ta powyzsza wypowiedz nie pasuje do czlowieka, ktory uprawia wschodnie sztuki walki...zbyt arogancka |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
krystian79
Poczatkujacy cbr1100xx
|
Wysłany: Śro Lis 10, 2010 6:44 pm
|
|
|
arogancja to nasz wrog. Ponioslo mnie troche z ta wypowiedzia.szacunek dla zony i dla Ciebie. Jest ktos moze z rotterdamu kto by byl by zainteresowany wspulnym trenowaniem? |
|
|
|
|
jarecki39
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 8:16 pm witam wszystkich
|
|
|
Szukam szkoły sztuki walki w Amsterdamie prowadzonej w j.polskim.Pozdrawiam |
|
|
|
|
vendetta
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lip 26, 2011 10:16 pm
|
|
|
B.Dobry temat
Na dzien dzisiejszy nie trenuje, ale próbuję,szukam, coś znalęźć w okolicach Oss, może być Den Bosch,Nijmegen, ewentualnie Eindhoven... Trenowałem bjj i fajnie by bylo wrócić do tego, ale mógłby byc tez boks... Jesli ktoś cos wie, byłbym wdzięczny za info. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|