od dziś wakacje w polsce |
Autor |
Wiadomość |
bony
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 3:28 pm od dziś wakacje w polsce
|
|
|
kto wybiera się do polski na wakacje? czy ciągnie do kraju na odpoczynek? czy wolicie inne kraje bardziej atrakcyjne?bo dużo ludzi z polski łączy przyjemne z pożytecznym mowa tu o polakach pracujących w holandii zabierają dzieci do kraju tulipanów żeby pobyć trochę razem |
|
|
|
|
EwazHolandii
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lis 2006 Posty: 630
|
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 5:11 pm
|
|
|
ja już byłam w Polsce, tylko tydzień,teraz to dopiero się wybieram na święta.W wakacje pracuję.Kolega z którym mieszkam zabiera do siebie żonę i dziecko na dwa tygodnie.Pokaże im kraj.W ten sposób spędzą wakacje.Ważne,że razem. |
|
|
|
|
mojaholandia
Gaduła
|
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 9:30 pm
|
|
|
Jade na krotko do POlski na wakacje, do rodziny,
a potem do Bawarii lub Austrii - gdzie nas oczy poniosa
W tym roku stawiamy na piesze wedrowki po gorach
Co roku chcemy wymieniac gory z morzem (Chorwacja Wlochy Grecja Francja)
Pozdrawiam
monika |
_________________ <b>Pozdrawiam serdecznie
Monika herbu przypalony racuszek
czyli belferka z Bergen op Zoom
</b> |
|
|
|
|
Karola
Poczatkujacy
Wiek: 39 Dołączyła: 02 Lis 2006 Posty: 39 Skąd: Haga / Szczecin
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 4:17 pm
|
|
|
hejka ja wakacje letnie to najchetniej spedzam poznajac inne kraje. o Polski to jezdze na Wielkanoc i Boze Narodzenie. moj chlopak nie jest Polakiem i nie cianie o o Polski tak jak mnie takze urlop letni spedzay razem poznajac ciekawe zakatni jak narazie Europy. |
|
|
|
|
malgosiaxx
Gaduła
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 6:33 pm
|
|
|
Witajcie.Kazde wakacje spedzam w Polsce nad morzem i nie wyobrazam sobie innaczej. |
_________________ "Zaba ze studni nie wie,co to ocean" |
|
|
|
|
Pola
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 5:35 pm
|
|
|
Dla mnie wyjazd do Polski to nie sa zadne wakacje, bieganie po rodzinie, znajomych, zalatwianie roznych spraw, wracam zawsze umeczona. A na wakacje wole wyjechac do innych krajow, chociaz marzy mi sie podroz po calej Polsce, bo w sumie niewiele miejsc zwiedzilam, wstyd sie przyznac, ale nawet nad Baltykiem mnie jeszcze nie bylo |
|
|
|
|
malgosiaxx
Gaduła
|
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 6:40 pm
|
|
|
Dla mnie to jest frajda polaczyc wakacje-plazowanie,odpoczynek itd.z odwiedzaniem znajomych i krewnych w Polsce. |
_________________ "Zaba ze studni nie wie,co to ocean" |
|
|
|
|
Pola
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 12:16 pm
|
|
|
No niestety, od mojej rodziny na plaze trzeba jechac przez cala Polske (doslownie ), a zazwyczaj jade tylko na tydzien, wiec nie naprawde nie da sie tego polaczyc. A poza tym kocham poznawac nowe kraje i inne kultury |
|
|
|
|
dzitka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Gru 05, 2007 7:08 pm
|
|
|
ja mam wakacje w Polsce tylko wtedy gdy nie mam pracy.pracuje sezonowo.na prawdziwe wakacje wole jechac do innych cieplejszych krain,gdzie mozna zobaczyc cos ciekawego i poznac innych ludzi.staram sie robic tak zawsze,bo tylko wtedy moge zdystansowac sie do wszystkiego a przy okazji zwyczajnie odpoczac.sprawdzone i dziala. |
_________________ dzitka |
|
|
|
|
|