opinia o Proflexie |
Autor |
Wiadomość |
djdam
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 11:54 am opinia o Proflexie
|
|
|
prosze dziekuje:-)pozdrawiam |
|
|
|
|
djpaul40
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 12:43 am
|
|
|
Moja dziewczyna pracuje przez proflex juz prawie czwarty miesiac. Naprawde to solidna firma, ktora nie oszukuje i jest malo znana w holandi. No moze dlatego ze rzadko zatrudnia polakow, dlatego wszystkich traktuje po rowno. Owszem czasami zdarzaja sie pomylki jak to bywa w holandi, ze czesto oni sie myla i jest brak organizacji ze wszystkim, ale placa zawsze na czas i dobrze, a jak cos nie tak to sie idzie do biura i odrazu skoryguja. Fajne jest tez ze ma sie swoj login i haslo do strony proflexu i mozna sprawdzic wyplaty i cale podatki jakie na ciebie placa. Zawsze nowa prifka jest w piatek a kasa na koncie w poniedzialek. Ludzie w biurze tez mlodzi i do dogadania sie. Minus co niektorym o ze nie mam w biurze zadnego polaka i trzeba gadac po niemiecku, holendersku lub po angielsku. |
|
|
|
|
Sti20
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Wrz 02, 2009 11:36 pm
|
|
|
Razem z dziewczyną jadę do Holandii; własnie do proflexu mam nadzieję,że będzie dobrze, wiadomo biuro to biuro sa + i - jak wszędzie dziękuje za opinie i pozdrawiam ! |
|
|
|
|
wojtinio_1986
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 4:03 pm
|
|
|
gdzie to biuro sie znajduje?? ma ktos jakies namiary?? |
|
|
|
|
dorota19801980
Poczatkujacy
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 10 Mar 2009 Posty: 17
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 6:53 pm ¨proflex
|
|
|
witam djpaul 40 mam pytanko w jakiej miejscowosci znajduje sie biuro bo ja tam pracowalam i mam wrazenie ze nie mowimy o tym samym biurze |
|
|
|
|
xXx
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 7:09 pm
|
|
|
Witam. Biuto Proflex jest np w Venray przy firmie Flextronic. Ja tam pracowalam przez miesiac i tez nie mam nic do zarzucenia. Poza tym, ze przed samymi swietami z dnia na dzien zwolnili bardzo duzo ludzi. I to po miesiacu pracy. Ale jesli chodzi o prace i place- bez zarzutow. |
|
|
|
|
ulka
Poczatkujacy ulk_a
|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 9:58 am
|
|
|
Mam pytanie na temat tej fimy, przy każdej ich ofercie pracy jest podany tylko e-mail, nie ma żadnego numeru telefonu ani adresu firmy w Polsce. Może może macie jakieś namiary na tą firmę??? |
|
|
|
|
|