prawko po polsku |
Autor |
Wiadomość |
kalusia
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 10:00 pm prawko po polsku
|
|
|
witam...mam pytanko..czy jest kts moze kto robi prawko w nl.po polsku...czy wogole jest taka mozliwosc..a moze jest jakis Nasz rodak który jest instruktorem itd...bardzo prosze o odpowiedi...strasznie zalezy mi na prawku tym bardziej ze idzie zzzimmmaaaa i musze pozbyc sie rowerka;-) (po holendersku boje sie ze nie podołam...);-(pozdrawiam |
|
|
|
|
Ainka
Super gaduła Princess of the Sun

Pomogła: 4 razy Wiek: 40 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 239 Skąd: Lodz
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 10:33 pm
|
|
|
Kalusia z tego co slyszlalam po ang tez mozna |
_________________ ...And I am filled
With the sweetest devotion
As I, I look into your perfect face...
|
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 10:36 pm
|
|
|
po angielsku mozna na 100% - gdzies 3-4 miesiace temu zdawal moj szef a on po holendersku nic nie mowi... |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
bibunia
Nieśmiały użytkownik bibunia
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 10:58 pm
|
|
|
Witam hmhmn po angielsku tez bym chciala ale nigdzie nie moge zdobyc cd z teoria w tym jezyku wiecie cos moze ??? mysle ze moj rower nie podola zima hehe pozdrawiam |
_________________ oszukana???moze naiwna,,,napewno to drugie |
|
|
|
|
Agss
Poczatkujacy
Wiek: 34 Dołączyła: 05 Wrz 2009 Posty: 15 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Śro Wrz 23, 2009 8:22 pm
|
|
|
U nas mozna na indywidualny tlumacza przyprowadzic. |
|
|
|
|
Mihsan
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Wrz 30, 2009 6:22 pm
|
|
|
witam mam pytanie.... a mianowicie kupilem bromfiest i sie dowiedzialem musze miec zdany jakis egzamin i tu jest pies pogrzebany gdyz nie znam holenderskiego a z angielskim tez dosyl slabo wiec gdzie moglbym znalezc takie testy w jezyku polskim i czy wogule takie testy w naszym ojczystym jezyku istnieja?????prosze o jakas odpowiedz gdyz smigam codziennie do pracy a mandaty tutaj drogie:( |
|
|
|
|
kalusia
|
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 8:30 pm
|
|
|
no i dalej nicz nie wiaomo...buu a mandacik juz dostałam....zakupiłam ksiazke po holendersku do nauki niom jakos musze dac rade...ten mandat mnie zmobilizował...;-(((( ale prosze gdybo cos ktos wiedział o Naszch rodakach to byłoby mi łatwiej ...no jak kazdemu z nas...kurde ze nie ma nikogo po polsku kto mógłby uczyc jezdzic...szkoda pozdrawiam ciepło wszsytkich i Ci bez prawka unikajcie policji...heh |
|
|
|
|
kundziol
konrad
|
Wysłany: Śro Paź 07, 2009 3:32 pm
|
|
|
Witam,Też Bym Był Bardzo Wdzięczny Jak By Mi Ktoś Pomógł W Sprawie Prawka Tu W NL,Oczywiśćie Polskiego,Dzięki i Pozdrawiam :041 |
Ostatnio zmieniony przez kundziol Śro Paź 07, 2009 3:36 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|