Delft - Eindhoven |
Autor |
Wiadomość |
deray
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 6:06 pm Delft - Eindhoven
|
|
|
Potrzebuje sie dostac na lotnisko w Eindhoven, 23 marca.
Udalo mi sie sprawdzic pociag, ale nie wiem jak ewentualnie dalej dostac sie na lotnisko. Jesli ktos moze pomoc bylbym wdzieczny.
Druga sprawa, orientuje sie ktos jak jest z parkingiem na lotnisku? Lece na 4 dni, ale po ostatniej rezerwacji w Amsterdamie, po dojechaniu na miejsce okazalo sie ze nic dla mnie nie ma, mam male watpliwosci.
Jesli ktos posiada sprawdzony parking w poblizu, ktory moge tanio zabukowac, tez poprosze o info.
Pozdrawiam, deray |
|
|
|
|
calendargirl288
Super gaduła
Pomogła: 7 razy Wiek: 36 Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 314 Skąd: Amsterdam / Gliwice
|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 6:46 pm
|
|
|
To jedziesz pociągiem, czy samochodem?
Z dworca kolejowego w Eindhoven jedzie autobus bodajże linia 401 na lotnisko. Bezproblemowo się dostaniesz. |
|
|
|
|
GorylAliasGonzo
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 7:36 pm
|
|
|
Dworzec kolejowy w Eindhoven jest połączony z dworcem autobusowym z którego od godz. 6 do godz 24:00 jeździ autobus o numerze 401 co 10-15 min. Który kursuje bezpośrednio na lotnisko w Eindhoven. Natomiast na temat parkingu to mogę powiedzieć że koszt parkingu za cztery dni to około 50 euro. Lotnisko w Eindhoven posiada własny parking a więcej informacji na temat niego znajdziesz na stronie http://www.eindhovenairport.com/ |
|
|
|
|
deray
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 7:46 pm
|
|
|
Dzieki za informacje:)
Planuje wyjazd pociagiem, bo tak jak pisalem po ostatniej przygodzie mam obawy co do parkingu.
Jeszcze jedno pytanko, gdzie moge zakupic bilet na autobus zeby nie bylo pozniej z tym problemu?
Moze i pytania proste, ale to moj pierwszy raz wiec prosze o wyrozumialosc:) |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 7:57 pm
|
|
|
Jakis czas temu parkowalem w Eindhove na lotnisku na P5 i bylo dosc duzo miejca wolnego |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
Ainka
Super gaduła Princess of the Sun
Pomogła: 4 razy Wiek: 39 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 239 Skąd: Lodz
|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 8:49 pm
|
|
|
deray napisał/a: | Jeszcze jedno pytanko, gdzie moge zakupic bilet na autobus zeby nie bylo pozniej z tym problemu? |
Na dworcu Hermes (bo tak sie nazywa firma, ktora obsluguje polaczenia autobusowe) ma swoj kiosk. |
_________________ ...And I am filled
With the sweetest devotion
As I, I look into your perfect face...
|
|
|
|
|
|