brylafm
Dołączył: 16 Sty 2007 Posty: 0
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 10:26 am Przetłumaczcie mi przepis Prosze
|
|
|
Witam
Nie znam w piśmie holenderskiego a bardzo chciał bym sam sprobować ugotować Babi Pangang, jadłem to kilka razy w restauracji i jest super. Wiec jak ktoś by mógł to prośba niech mi to przetłumaczy
Babi pangang
Ingrediënten
• 500 g Hamlappen (in reepjes)
• snufje peper
• 6 eetlepels olie
• 2 uien (fijngehakt)
• snufje zout
• 4 eetlepels chilisaus
• 1 theelepel citroensap
• ˝ vleesbouillontablet
• 2˝ dl tomaten (gezeefde, uit pak)
• 1 theelepel laos
• 3 theelepels gemberpoeder
• 5 eetlepels ketjap manis
• 1 pot atjar tjampoer (zonder vocht)
• 3 teentjes knoflook (geperst)
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereiding
1. Roer in een kom citroensap, 1 teentje knoflook, 1 ui, 2 theelepels gemberpoeder, laos, zout, peper en 1 eetlepel ketjap door elkaar. Roer reepjes Hamlap door dit mengsel en laat dit ca. 15 minuten afgedekt staan.
2. Verhit ondertussen 1 eetlepel olie in een pan en fruit hierin de overige ui en knoflook. Voeg vervolgens gezeefde tomaten, ˝ dl water, bouillontablet, chilisaus, 1 theelepel gemberpoeder en 1 eetlepel ketjap toe en verwarm de saus al roerende ca. 10 minuten op zacht vuur.
3. Verhit ondertussen in een braadpan de rest van olie en bak hierin de reepjes Hamlap al omscheppend in ca. 10 minuten gaar. Roer na ca. 5 minuten de rest van de ketjap door de reepjes Hamlap.
4. Leg de atjar op een voorverwarmde schaal en verdeel hierover de reepjes Hamlap. Schenk tenslotte de saus over het vlees.
Lekker met rijst en taugésalade. |
|