nokia n95 vodafone |
Autor |
Wiadomość |
lusia0101
Gaduła nad gadułami :-) UWAGA! Dyslektyk!
Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 17 Lut 2009 Posty: 500 Skąd: Drenthe
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 5:53 pm nokia n95 vodafone
|
|
|
moj problem z telefonem zaczal sie 2tyg temu. wiec nikt nie moze sie do mnie dodzwonic. jak dzwonisz slyszysz 1 sygnal a potem skrzynka sie wlacza. z mojej strony: u mnie sygnal ze ktos dzwoni wcale sie nie pojawia, nie dochodza zadne smsy.
czy ktos moze wie lopatologicznie co moze byc nie tak z tym telefonem? rachunki na czas oplacone, zadnych zaleglosci. ps. korzystam z abonamentu juz 1,3 roku nigdy przedtem tak nie mialam |
_________________ Pomagam w miare mozliwosci |
|
|
|
|
mapett
Poczatkujacy
Pomógł: 2 razy Wiek: 37 Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 44 Skąd: Bergen op Zoom
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 7:49 pm
|
|
|
Zglos problem do serwisu, mozliwe, ze masz uszkodzony telefon, na 100% nie jest to wina rachunkow:P |
_________________ Wielkie umysly obgaduja idee, srednie- wydarzenia, a male obgaduja innych. |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 7:58 pm
|
|
|
sprobuj zrobic twardy reset (czasem pomaga). tylko ZROB BACKUP przed resetem.
metoda 1: *#7780# (kod 12345)
metoda 2: wylacz telefon, nacisnij [*] + [3] + [zielona schuchawke] i trzymajac te klawisze wlacz telefon
jak nie zadziala to kierunek serwis
a to sie zaczelo dziac tak samo z siebie, czy robilas aktualizacje oprogramowania w telefonie? |
Ostatnio zmieniony przez zaq Pon Lis 02, 2009 8:01 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
lusia0101
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 8:14 pm
|
|
|
czy ja wiem co ja tam nagrzebalam? ,,bawilam sie" telefonem (Kochany BUBi serdecznie cie przepraszam bo jak ty slyszysz ze sie baba czyms bawila zarasz sie goraczkujesz ) cos tam sobie zmienialam ale zeby jakos tak w ustawieniach grzebac to nie, ok i tak juz wszystko usunelam wiec teraz sprobuje zresetowac
[ Dodano: Pon Lis 02, 2009 9:07 pm ]
tak sie ucieszylam a tu kicha
sprobowalam twoich porad i dalej nie dziala. ojojoj! dobra jutro lece do serwisu. dziekuje za pomoc, mam nadzieje ze w serwisie juz bedzie ok! |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pon Lis 02, 2009 10:41 pm
|
|
|
szkoda, ze nie pomoglo
zabierz ze soba rachunek za telefon. na nokie jest 2 lata gwarancji.
i tak mi sie jeszcze skojarzylo (moze ci sie przyda), ze jak masz telefon kupiony w vodafone i z ich simlockiem, to po 1 roku mozesz go za darmo zdjac przez ich stronke |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
lusia0101
|
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 8:52 pm
|
|
|
dobra wzielam wszytsko i poszlam. wiesz pan byl taki zadowolony w servisie bo od razu wpadl na pomysl ze mam poczte wlaczona i i tam pogrzebal cos ale mu dydolek opadl bo okazalo sie ze jednak to nie to. kolege zawolal i tak w dwoch dumali, dumali i wkoncu wzieli telefon na zaplecze cos nagrzebali, gdzies podzwonili i tak po 40 minutach telefonik zaczal dzialac! juppi! |
|
|
|
|
|