Zamknięty przez: Administrator2 Czw Lis 19, 2009 9:18 pm |
Co do bezprawia... Ja takiego tutaj nie zauwazylem |
Autor |
Wiadomość |
MrRoger
Nieśmiały użytkownik Serwisant PC ;-)

|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 6:38 pm Co do bezprawia... Ja takiego tutaj nie zauwazylem
|
|
|
suska napisał/a: |
Ja jestem za stworzeniem specjalnego tematu, w ktorym uzytkownicy beda mogli przedstawiac swoje pomysly i sugestie w celu ulepszenia forum, ktore moderatorzy mogliby wprowadzac w zycie. Bo i czemu nie... |
Tez jestem za!
Temat nie narusza zadnego pkt. regulaminu, (nie obraza, nie krytykuje- jedynie proponuje!!!) jest tylko i wylacznie moja opinia i ustosunkowaniem sie do poprzedniego tematu, ktory nie wzia sie z powietrza.
Nie jest glupia sprawa przemyslenie propozycji ktore tutaj zawarlem, a czy zostanie on skasowany zalezy od humoru moderatora pracujacego w tej chwili - nie mam tez zamiaru go dublowac....
Nawet wysyalem informacje z tym zwiazana do admina forum okolo 5dni temu, moj mail pozostaje bez odpowiedzi, ale mysle ze zostal i tak przemyslany wiec pozostaje tylko czekac na reakcje i nie wyzywac nikogo... Dalaczego? Poniewaz wiem ile maili i PM'ow potrafi dzienni przyjsc na konto administratora takiego forum czy podobnego serwisu. Znam tez prace moderatorow z urazonym ego... Pozostaje tylko nie wychylac sie i przestrzegac regulaminu bo nic nie wywalczysz, a jedynie sie pograzysz. Pomagalem w budowie najwiekszego forum warezowego w PL i mam tam admina(przyjaciela) do tej pory, czasem nie podobalo mi sie traktowanie ludzi przez moderatorow, ale jako administrator nie moglem sie:
1. Wdawac w dyskusje
2. pograzac "swoich pracownikow" publicznie
Wierze, ze jesli zostales nieslusznie "ostrzezony/a" to odpowiednia osoba przeczyta Twoj poprzedni post, przeanalizuje nie tylko z regulaminem, ale i z ludzka moralnoscia, a na samym koncu jesli zajdzie potrzeba moderator dostanie upomnienie (po kilku wyleci)
Tak dzialo sie u mnie i dzieje do tej pory.
Wiec nie oczekuj publicznej nagany dla osoby, ktora dala Ci "WARNA" (nawet jesli dostalas go nieslusznie) bo sie nie doczekasz, a wywojujac wojne narazasz sie na kick'a, a w najgorszym wypadku na "perm bana" i nawet zmiana nika, adresu e-mail itd nic Ci nie da. (podpowiem ze zmiana dostawcy internetu pomoze)
A na sam koniec dodam rowniez, ze punkt 13, jest krzywdzacy i nalezalo by go inaczej sformulowac- poniewaz admin, mod i user powinni miec rowne prawo do wypowiadania sie pochlebnie jak i negatywnie o innych userach Decyzja jednak poozostaje w gestji adminow.
No i koniecznie nalezalo by zalozyc temat, dzial, subforum etc... gdzie uzytkownicy mogli by pisac opinie nt. pracy moderatorow.
[administrator: dziękujemy za sugestię, temat został założony; niestety komentarze na temat pracy moderatorów/administratorów proszę kierować tylko i wyłącznie e-mailem na adres [email protected]] |
_________________ Jak usunąć przypomnienie o aktualizacji do Windows 10 w Windows 7 i Windows 8 |
Ostatnio zmieniony przez Administrator2 Czw Lis 19, 2009 8:49 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 7:07 pm
|
|
|
jestem za
monika |
|
|
|
|
ghambit
Gaduła
|
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 8:23 pm
|
|
|
Pomimo faktu iż niektórzy admini są tutaj nieocenieni, są i tacy którzy są równie upierdliwi z zamykaniem tematów, bądź edytowaniem postów. Chyba tylko w Chińskim internecie dzieje się gorzej w wolnością słowa niż tutaj.
Forum tworzą użytkownicy, jeżeli Ci czegoś nie lubią, admini mają czas aby się dostosować jeżeli tego nie zrobią, to świadczy tylko tym za co oni nas mają.
[tekst usunięty przez administratora]
[jeśli chodzi o komentarze na temat pracy moderatorów/administratorów to nadal proszę je kierować tylko i wyłącznie drogą e-mailową na adres [email protected]] |
Ostatnio zmieniony przez Administrator2 Czw Lis 19, 2009 8:46 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Administrator2
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Maj 2009 Posty: 77 Skąd: Nederland / Holandia
|
|
|
|
|