Odbiór PINu w Polsce [bank ING] |
Autor |
Wiadomość |
exist
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 12:46 pm Odbiór PINu w Polsce [bank ING]
|
|
|
Witam,
3tygodnie temu przyjechałem do Holandii. Założyłem konto i otrzymałem w piątek kartę do bankomatu. Niestety od środy nie mam pracy i najprawdopodobniej wracam dziś do Polski.
Czytam intensywnie inne wątki w poszukiwaniu odpowiedzi, ale proszę pilnie o odpowiedź czy mogę nie czekać na drugi list ING, gdzie ma prawdopodobnie być podany miejsce odbioru PINU, bo uda mi się to zrobić w Polsce? Czy jest do wypełnienia jakiś formularz na stronie ing, gdzie mogę zmienić adres do korespondencji i ponownie poprosić o przesłanie PINu ??
z góry dzięki za odpowiedzi
Tomasz |
|
|
|
|
oliwek2
Gaduła
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 20 Lut 2008 Posty: 173 Skąd: Purmerend
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 1:30 pm
|
|
|
Tu mozna zmienic adres do korespondencji: [link]. Mozna tez tam wpisac adres nie w Holandii. |
|
|
|
|
exist
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 1:46 pm
|
|
|
oliwek2 napisał/a: | Tu mozna zmienic adres do korespondencji: [link]. Mozna tez tam wpisac adres nie w Holandii. |
dzięki, ale z tego co czytam dalej, to pin i tak muszę odebrać w banku na miejscu
chyba, że dziś jeszcze do godz. 17 wybiorę się do Leiden i tam dadzą mi PIN lub chociaż wypłacą pieniądze z dwóch tygodniówek ?? |
|
|
|
|
oliwek2
Gaduła
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 20 Lut 2008 Posty: 173 Skąd: Purmerend
|
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 2:02 pm
|
|
|
No tak, do domu dostaniesz tylko zawiadomienie, zeby odebrac pin z poczty. Trzeba tam isc osobiscie z dokumentem jakims. Pinu ci w banku nie dadza niestety.
Jest tez napisane, ze mozna wybrac pieniadze w placowce, w przypadku gdy na przyklad zgubisz karte, czy masz zablokowana. Ale moze jak jej jeszcze nie masz, to tez mozesz wybrac. |
Ostatnio zmieniony przez oliwek2 Sob Lis 21, 2009 2:05 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|