Zamknięty przez: Gochna H Nie Gru 06, 2009 1:09 pm |
Kolka |
Autor |
Wiadomość |
xrudzielec
Poczatkujacy Pozdarawiam
|
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 7:27 pm Kolka
|
|
|
Witam czy ktoś z was zna jakieś dobre lekarstwo dla niemowlaka na kolki dostępne w Holandii .... Dziękuje
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Assa
Poczatkujacy

Pomogła: 1 raz Wiek: 43 Dołączyła: 06 Lut 2009 Posty: 40 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 8:00 pm
|
|
|
Mojemu synkowi pomagał Infacol kupisz w każdej drogerii i aptece.Można go stosować od urodzenia.Powodzenia:) |
|
|
|
|
Rauf
Gaduła
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 172 Skąd: Netherlands
|
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 8:19 pm
|
|
|
Hej, bardzo popularnym srodkiem i rowniez skutecznym jest Cina Baby, kupisz w drogeriach i aptece, polecam rowniez herbatke z kopru wloskiego dla ciebie i maluszka ( Fennel), ja rowniez stosowalam Gripe Water daje sie malutka lyzeczke dziecku i ty sama mozesz pic, kupisz w indyjskich sklepach najlepsza dla nas byla firmy Marhaba, choc jesli karmisz piersia najlepsza dla ciebie i dzieciatka bedzie zmiana diety, nic ostrego, zadnej cebuli, czosnku, 0 gazowanego itp, przygotowujac jedzenie wyobraz sobie ze dajesz to dziecku . |
|
|
|
|
xrudzielec
Poczatkujacy Pozdarawiam
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 8:22 am kolka
|
|
|
Dziękuje ślicznie .... Infacol już mam ale niestety nie pomaga herbatkę też mam ale niestety również nic z tego .... Mój malusze na szczęście nie płacze tylko stęka i się pręży , ale nie moge patrzeć jak biedactwo sie męczy aby oddać gazy ....Wiem że karmiące matki piersią musze uważać co jedzą ja niestety jestem na butelce bo miałam bardzo mało pokarmu :(:( ..... Pozdrawiam |
|
|
|
|
schelte
Poczatkujacy
Wiek: 54 Dołączyła: 03 Maj 2009 Posty: 29 Skąd: warszawa-bussum
|
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 8:47 am kolka
|
|
|
dobrym sposobem jest tez masowanie brzuszka i lekko dociskanie nozek do brzuszka oraz kladzenie na nim dziecka tym bardziej,ze nie placze a tylko steka i sie prezy. |
_________________ vaneldyk |
|
|
|
|
Italania
Gaduła
|
|
|
|
|