Uwaga na podchwitliwy regulamin Naszej-Klasy! |
Autor |
Wiadomość |
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!
Pomogła: 34 razy Wiek: 35 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 1:29 pm Uwaga na podchwitliwy regulamin Naszej-Klasy!
|
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/k...mosc_prasa.html
Polecam sie zapoznac, bo moze sie okazac, ze Wasze dane osobowe wlasnie wedruja wesolo po Polsce wraz ze zdjeciami.
PS. Jak ktos poczyta komentarze to zobaczy, ze bezczelnosc i tupet serwisu nie ma granic. |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 18 Sty 2008 Posty: 220
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 6:27 pm
|
|
|
Dokladnie tak jest .Zanim usuniecie konto odszukajcie zatwierdzony regulamin on tam jest zapisany w waszych koncie odchaczcie nieakceptuje i dopiero usuwajcie konto.Nie odchaczajac dalej bedzie zgoda na przetwarzanie danych . |
|
|
|
|
suska
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 6:34 pm
|
|
|
Mozna rowniez wyslac wiadomosc do Obslugi Uzytkownika (tak zrobilam) z prosba o usuniecie wszelkich daych osobowych. |
Ostatnio zmieniony przez suska Sob Cze 26, 2010 6:34 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mariola101
Super gaduła Strasznie uparta...
Pomogła: 7 razy Wiek: 39 Dołączyła: 08 Lip 2009 Posty: 343 Skąd: Nl
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 9:15 pm
|
|
|
A ja nie mam zamiaru usuwać konta ! Nie mam nic do ukrycia , śliczna jestem ,więc czemuż by , mi sie miała krzywda stać .
Eeeeetaaaam.... Ja lubie nk ! |
_________________ Im kto wyższy, tym łatwiej i niżej spaść może.
— Adam Mickiewicz |
|
|
|
|
magdalena14
Super gaduła Polka
|
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 11:26 am Re: Uwaga na podchwitliwy regulamin Naszej-Klasy!
|
|
|
PS. Jak ktos poczyta komentarze to zobaczy, ze bezczelnosc i tupet serwisu nie ma granic.[/quote]
z jakim forum wam się to kojarzy? |
_________________ możesz się ze mną nie zgadzać,ale mnie nie obrażaj... |
|
|
|
|
suska
|
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 12:11 pm
|
|
|
Co masz na mysli?
Chodzilo mi o fakt, ze samo usuniecie konta nie powoduje usuniecia danych osobowych z serwisu, ktory nawet po usunieciu konta moze sobie nimi szachtac. Musisz napisac specjalna prosbe o ich usuniecie.
Mariola101, ja nie chcialabym, zeby ktos sobie uzywal moich danych osobowych (chyba nie dostrzegasz ich wagi w dzisiejszym swiecie- imie, nazwisko i data urodzenia to te dane, ktorych oszusci internetowi uzywaja, by okradac ludzi za pomoca ich wlasnych kard kredytowych). Poza tym zaakceptowanie tego regulaminu oznacza, ze pewnego dnia mozesz zobaczyc swoje podpisane imieniem i nazwiskiem zdjecie na jakims bilbordzie reklamujace kondomy. |
|
|
|
|
goorn
Gaduła Zimny jak głaz.
|
Wysłany: Nie Cze 27, 2010 5:18 pm
|
|
|
mariola101- nie Tobie dane jest oceniać czy jesteś śliczna czy nie. chciałbym zobaczyć Twoją minę jak zobaczysz swoją podobizna w jakiejś idiotycznej reklamie, reklamy bywają mniej i bardziej ambitne.pozdrawiam. |
_________________ Pozdrawiam. |
|
|
|
|
jso
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 10:58 am
|
|
|
W USA szansa na bycie ofiarą kradzieży tożsamości jest 4 razy większa niż bycie ofiarą włamania.
Usuwając konto na nk nie usuwają danych ze swojej bazy, trzeba faktycznie zażądać tego w osobnym mailu.
Zwracam też uwagę na facebooka - serwis prezentuje opcję "Disable account" tak, jakby to miało być równoznaczne z usunięcie. Na szczęście zanim na to kliknąłem poczytałem w sieci, że opcja rzeczywistego usuwania konta jest gdzieś głęboko schowana i zrobiłem to właściwie. Gdybym kliknął to "Disable" to pewnie nie mógłbym się już logować, a więc dysponować moim kontem i danymi. Takie ich celowe wprowadzanie w błąd. |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
suska
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 11:02 am
|
|
|
Dokladnie, trzeba bardzo uwazac, jesli o Facebooka to tez jest bezczelnie falszywy, stara sie ukazac rzeczywistosc w inny sposob niz faktycznie to wyglada, ale zaglebiajac sie w serwic da sie dobrze profil zabezpieczyc. Tylko trzeba byc swiadomym niebezpieczenstw, bo niezabezpieczone dane osobowe moga stac sie bronia uzyto przeciwko nam. |
|
|
|
|
duYster
Super gaduła Uwaga Baba!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 03 Gru 2007 Posty: 247 Skąd: z domu
|
Wysłany: Śro Cze 30, 2010 8:40 pm
|
|
|
goorn napisał/a: | mariola101- nie Tobie dane jest oceniać czy jesteś śliczna czy nie. chciałbym zobaczyć Twoją minę jak zobaczysz swoją podobizna w jakiejś idiotycznej reklamie, reklamy bywają mniej i bardziej ambitne.pozdrawiam. |
Nie daj Boze, na prezerwatywach
Btw, to chyba nie wina potrali spolecznosciowych ze sa popularni, ale ludzi ktorzy zakladaja konta. Kto zmusza ludzi publikowac 100 zdjec na nk, f***ckbooku czy innych hyvesach? Nie wystarczy jedno, w dodatku nieostre ?
Wszystko jest dla ludzi, ale czlowiek ma to do siebie, ze na chama musi pochwalic sie 30 zdjeciowym reportarzem z "wycieczki rowerowej z Leidschendam" czy "5tymi urodzinami naszej coreczki"
http://nt.interia.pl/inte...gulamin,1499988 |
_________________ Racja jest jak dupa, kazdy ma swoja... |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 18 Sty 2008 Posty: 220
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 9:08 am
|
|
|
Nie ma sie co oszukiwac.Kazdy moze wpisac swoje imie i nazwisko w google i zobaczyc co wyskoczy .Najlepszy jest w google wpis Nasza Klasa foto .,lub glupie foto ,smieszne foto . |
|
|
|
|
goorn
Gaduła Zimny jak głaz.
|
Wysłany: Sob Lip 03, 2010 5:50 pm
|
|
|
chociaż w sumie na jakiejkolwiek debilnej reklamie się znajdziesz i Twoja twarz się sprzeda to zgłoszą się do Ciebie po więcej fotek za które będzie można już coś zarobić:) to taki optymistyczny scenariusz. Ja zostaję na NK, nie boję się. |
_________________ Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Mariola101
Super gaduła Strasznie uparta...
Pomogła: 7 razy Wiek: 39 Dołączyła: 08 Lip 2009 Posty: 343 Skąd: Nl
|
Wysłany: Sob Lip 03, 2010 6:31 pm
|
|
|
goorn napisał/a: | mariola101- nie Tobie dane jest oceniać czy jesteś śliczna czy nie. |
A niby komu jak nie mi ! Moje zdanie na mój temat jest dla mnie najważniejsze !
duYster napisał/a: | Nie daj Boze, na prezerwatywach |
Bez przesady , jaki to wstyd ? Rzecz normalna na świecie- prezerwatywa . Symbol sexsu
suska napisał/a: | Poza tym zaakceptowanie tego regulaminu oznacza, ze pewnego dnia mozesz zobaczyc swoje podpisane imieniem i nazwiskiem zdjecie na jakims bilbordzie reklamujace kondomy. |
....aż taka ładna nie jestem , żeby mnie na bilbordy brali |
_________________ Im kto wyższy, tym łatwiej i niżej spaść może.
— Adam Mickiewicz |
|
|
|
|
|