Przesunięty przez: Administrator2 Nie Lut 07, 2010 1:09 pm |
STEMPAS - Rotterdam - wybory do rady gminy |
Autor |
Wiadomość |
PWH
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 1:06 pm STEMPAS - Rotterdam - wybory do rady gminy
|
|
|
3 marca 2010 sa wybory do rady gminy w Rotterdamie. Polacy zameldowani w Rotterdamie maja prawo do wziecia udzialu w glosowaniu. W ten sposob tez mozemy miec wplyw na polityke miasta Rotterdam. Nie pozwolmy by nasze glosy przepadly, wezmy udzial w glosowaniu, dzieki temu mozemy miec wplyw na stosunek rady gminy Rotterdam do nas Polakow. Wezmy udzial w glosowaniu, poprzyjmy partie, ktora chca Polakow w Rotterdamie, a nie te ktore kaza nam wyjezdzac, gdy nie ma pracy!
[ Dodano: Pią Lut 05, 2010 8:57 pm ]
http://www.pvdarotterdam...._ga_terug_rsquo |
|
|
|
|
korkosz
Gaduła
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 9:30 am
|
|
|
a na kogo bedziesz glosowac i dlaczego? |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 5:24 pm Re: STEMPAS - Rotterdam - wybory do rady gminy
|
|
|
PWH napisał/a: | 3 marca 2010 sa wybory do rady gminy w Rotterdamie. Polacy zameldowani w Rotterdamie maja prawo do wziecia udzialu w glosowaniu. W ten sposob tez mozemy miec wplyw na polityke miasta Rotterdam. Nie pozwolmy by nasze glosy przepadly, wezmy udzial w glosowaniu, dzieki temu mozemy miec wplyw na stosunek rady gminy Rotterdam do nas Polakow. Wezmy udzial w glosowaniu, poprzyjmy partie, ktora chca Polakow w Rotterdamie, a nie te ktore kaza nam wyjezdzac, gdy nie ma pracy!
[ Dodano: Pią Lut 05, 2010 8:57 pm ]
http://www.pvdarotterdam...._ga_terug_rsquo |
No to mi sie podoba! Pierwszy krok to isc do wyborow. Jak Polacy zaczna juz masowo chodzic do wyborow to zawsze sie znajdzie ktos kto sie nami zainteresuje alby my nim/nia.
W kazdym razie na PvdA nie ma co glosowac, chyba ze ktos ma pociag to faszyzujacych Turkow. |
|
|
|
|
Gryzomir
Gaduła
|
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 5:28 pm
|
|
|
korkosz napisał/a: | a na kogo bedziesz glosowac i dlaczego? |
Ja bede glosowac na D66 a powod jest prosty. To jedyna partia w Holandii ktora nie nadaje na Polakow. Reszta w mniejszym lub wiekszym stopniu szczuje na nas. Dla Polakow wybor jest nestety bardzo ograniczony. |
|
|
|
|
rozwal
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 12:51 pm
|
|
|
ja bede glosowal zapewne na VVD, jedyna partia liberalna ekonomicznie i w miare konserwatywna spolecznie. |
|
|
|
|
Gryzomir
Gaduła
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 1:54 pm
|
|
|
rozwal napisał/a: | ja bede glosowal zapewne na VVD, jedyna partia liberalna ekonomicznie i w miare konserwatywna spolecznie. |
Szczerze mowiac tez sie waham nad VVD. Ale maja tekiego goscia co co tydzien wali jakis debilny artykul na temat Polakow. Gdyby nie ten szczego to tez bylby to moj wybor. |
Ostatnio zmieniony przez Gryzomir Sob Lut 27, 2010 1:54 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|