organizacja koncertu dla Polskich rodakow w Holandii |
Autor |
Wiadomość |
extrabrzydal
Poczatkujacy

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 2:44 pm organizacja koncertu dla Polskich rodakow w Holandii
|
|
|
MPVV chce zorganizowac koncert dla nas,w tym celu robi krotki wywiad, jaki rodzaj muzyki cieszylby sie najwiekszym zainteresowaniem,ponizej link do strony na ktorej mozna glosowac na rodzaj muzyki i wpisac nazwe wykonawcy ktora chcielibyscie uslyszec na tym koncercie
http://www.acepolls.com/p...zyki-i-zaglosuj |
Ostatnio zmieniony przez extrabrzydal Wto Mar 09, 2010 2:45 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
EdysiaK
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 10 razy Dołączyła: 24 Lip 2009 Posty: 565
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 4:29 pm
|
|
|
A czemu w ankiecie nie ma hip hopu, co to za dyskryminacja? |
|
|
|
|
extrabrzydal
Poczatkujacy

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 11:27 pm
|
|
|
pewnie w kategori disco polo znajdzie sie pare tytulow,jakos nie dostrzegam nastepcow paktofoniki , moze z wyjatkiem Fisz Emade i paru nielicznych ktorzy nie spiewaja o basenach, plastikowych lalach i nie lansuja sie w starym rumplu odpicowanym za pieniadze TVN, ale nie jestem z warszawki to sie pewnie nie znam. |
|
|
|
|
EdysiaK

|
Wysłany: Śro Mar 10, 2010 8:39 am
|
|
|
extrabrzydal, a czy ja pytałam Cię o zdanie czy znasz jakichś następców paktofoniki i innych raperów??
a co do kategorii disco polo - to że Ty tego słuchasz, nie od razu oznacza, że słuchają tego inni.
Moim pytaniem było dlaczego kategorii hip hop nie ma w ankiecie. Trudne? |
|
|
|
|
extrabrzydal
Poczatkujacy

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 11:18 am
|
|
|
Anusiak co sie tak spinasz ze hip hopu nie ma, zaprosimy Tede z Dodą i bedzie git |
|
|
|
|
mroweczka
Gaduła

Pomogła: 2 razy Wiek: 39 Dołączyła: 18 Cze 2007 Posty: 192 Skąd: Loenen aan de Vecht
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 4:04 pm
|
|
|
Co ludzi maja do disco polo?? Wszyscy sie z tego tak nabijaja....
Nie wierze ze komus tam noga nie drgnela przy tej muzyce.
Ja tam za soecjalna fanka nie jestem, ale nie ukrywam , ze sie dobrze przy tej muzyce nie pobawilam na wiejskich balangach |
_________________ You can't stop me
You can't break me
You can't reach me
You can't see me
You can try all you can
But you'll never defeat me! |
|
|
|
|
EdysiaK

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 4:25 pm
|
|
|
extrabrzydal, nie przekręcaj mojego nicku.
mroweczka, ale to nie chodzi o to, czy komuś drgnęła noga przy disco polo na jakiejś wiejskiej potańcówie w remizie czy na weselu, mi chodzi o koncert, pytam o hip hop a nie o disco polo. nie widzę związku z tymi kategoriami muzycznymi. |
|
|
|
|
|