NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
dodatkowa Antena do Komputera
Autor Wiadomość
doktorlecker 
Gaduła

Wysłany: Pią Mar 19, 2010 8:08 pm   dodatkowa Antena do Komputera

Siema. Gdzie mogę dostac Dodatkow Antene do Komputera , chodzi mi o to ze sasiad dał mi internet przez wi-fi ale jest słaby sygnał. w polsce jest Np, yagi a tu .....?? Gdzie takie cos lub podobnego kupie w NL. dzieki.

ggman
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Mar 19, 2010 8:23 pm   Re: dodatkowa Antena do Komputera

doktorlecker napisał/a:
Siema. Gdzie mogę dostac Dodatkow Antene do Komputera , chodzi mi o to ze sasiad dał mi internet przez wi-fi ale jest słaby sygnał. w polsce jest Np, yagi a tu .....?? Gdzie takie cos lub podobnego kupie w NL. dzieki.

Ja mam taka antenke, kupilem sobie w polsce za 250 zl, zeby wzmocnic sygnal od sasiada, z tym ze ten sasiad mial nic o tym nie wiedziec.. ;)

Tak czy inaczej antenka w jakims tam malym stopniu wzmiacnia sygnal, ale powiem szczerze , ze nie jestem z niej zadowolony. Jesli umiesz ja sobie odpowiednio skonfigurowac to moge ci ja opchnac :) , daj znac na gg: 3525606 to dam podam ci parametry, sprawdzisz sobie w internecie i zdecydujesz czy chcesz ja miec. Dodam ,ze kupilem ja pol roku temu, jak nie mialem internetu, teraz mam i juz mi nie jest potrzebna.
pozdr.

Odpowiedz do tematu