dodatkowa Antena do Komputera |
Autor |
Wiadomość |
doktorlecker
Gaduła
Wiek: 43 Dołączył: 18 Sie 2008 Posty: 126 Skąd: s-Hertegonbosch
|
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 8:08 pm dodatkowa Antena do Komputera
|
|
|
Siema. Gdzie mogę dostac Dodatkow Antene do Komputera , chodzi mi o to ze sasiad dał mi internet przez wi-fi ale jest słaby sygnał. w polsce jest Np, yagi a tu .....?? Gdzie takie cos lub podobnego kupie w NL. dzieki. |
_________________ Jak dobrze zrozumieć wreszcie, że życie nabiera dopiero wtedy sensu i znaczenia, gdy toczy się zgodnie z własnymi potrzebami, rytmem własnego oddechu, a przede wszystkim własnym wyobrażeniem |
|
|
|
|
ggman
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 8:23 pm Re: dodatkowa Antena do Komputera
|
|
|
doktorlecker napisał/a: | Siema. Gdzie mogę dostac Dodatkow Antene do Komputera , chodzi mi o to ze sasiad dał mi internet przez wi-fi ale jest słaby sygnał. w polsce jest Np, yagi a tu .....?? Gdzie takie cos lub podobnego kupie w NL. dzieki. |
Ja mam taka antenke, kupilem sobie w polsce za 250 zl, zeby wzmocnic sygnal od sasiada, z tym ze ten sasiad mial nic o tym nie wiedziec..
Tak czy inaczej antenka w jakims tam malym stopniu wzmiacnia sygnal, ale powiem szczerze , ze nie jestem z niej zadowolony. Jesli umiesz ja sobie odpowiednio skonfigurowac to moge ci ja opchnac , daj znac na gg: 3525606 to dam podam ci parametry, sprawdzisz sobie w internecie i zdecydujesz czy chcesz ja miec. Dodam ,ze kupilem ja pol roku temu, jak nie mialem internetu, teraz mam i juz mi nie jest potrzebna.
pozdr. |
|
|
|
|
|
|